Varsatorii si caracteristicile acestora

Fiecare zodie are o serie de caracteristici care ii defineste pe cei care sunt nascuti sub un anumit semn. Desi foarte multe persoane nu cred in zodiac si in horoscop, adevarul este ca fiecare zodie in parte este una care are un anumit mod de a gandi si de actiona in functie de situatia in care se alfa. Vom vorbi mai multe despre zodia Varsator si de caracteristicile celor nascuti sub acest semn.

Cand un varsator nu are chef de vorba sau sa socializeze, acesta se va regrage in coltul sau si va fi singurati si distant. Nu trebuie sa fii descurajat de acest tip de comportament din partea lor. Acest sentiment antisocial va trece foarte repede. Trebuie doar  sa le acorzi timp sa isi revina si totul va fi ca la inceput.

Desi sunt persoane care tin foarte mult la sentimente si urasc sa fie neglijate sau  tradate, varsatorii trec destul de usor peste aceste dificultati. Fie ca e vorba de sentimente tradate sau de intamplari nefericite, varsatorii sunt puternici si nu tin foarte mult in amintire astfel de lucruri. Acestia uita si iarta fara mari probleme.

Varsatorii sunt persoane loiale si empatice, cu toate acestea loialitatea lor este pusa la incercare de timp si de monotonie. Daca ai probleme in mod repetat cu un varsator acesta ar putea sa se distanteze de tine, pentru ca in viziunea lor, pur si simplu nu exista o solutie pentru acea problema.

In domeniul iubirii, varsatorii se inteleg foarte bine cu cei din zodia balantei si din zodia gemeni. Acestea sunt semne de aer care se potrivesc perfect cand vine vorba de relatii. O relatie romantica si de prieteni este una ce va guverna doua persoane din aceste zodii.

Varsatorii isi exprima destul de mult si des dragostea, problema e ca de cele mai multe ori nu stiu cum sa o faca. Ei stiu foarte bine ceea ce simt dar nu stie cum sa spuna totul in fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *