Unde gasesti cele mai luxoase cafenele?

In general, cafenelele reprezinta locuri ieftine unde te poti bucura de o cafea si de o gustare mica, asa ca nu te-ai fi gandit ca cineva ar plati mai mult de 10 dolari pe o cafea. Cu toate ca originea cafenelelor este in Europa, acestea s-au raspandit rapid si au devenit locuri preferate ale intelectualilor si a aristilor, devenind astfel un fenomen global. Astazi, cele mai luxoase cafenele exista in Asia si in Orientul Mijlociu. De asemenea, exista cafenele care sunt puse la punct de designeri extrem de cunoscuti, cum ar fi Ralph Lauren sau Gucci. Indiferent ca aceste cafenele au un brand cunoscut sau nu, fiecare are un vibe unic, o cafea si o gustare bune, dar cu toate acestea, nu sunt ieftine deloc. Unii ar putea sustine ca preturile sunt prea mari, in timp ce altii ar putea sustine ca atmosfera este cea care face toti banii.

Cafenele luxoase

Zanzibar Cafe, New South Wales, Australia, ofera mai mult decat o cana de cafea obisnuita. Rezervarea este esentiala aici, daca iti doresti sa ai parte de un loc bun. La Zanzibar, prezentarea este la fel de importanta ca si gustul, asa ca turistii trebuie sa fie pregatiti atunci cand „distrug” creatiile minunate ale chef-ului.

The Coffee Academics, Hong Kong devine, incet dar sigur, una din cele mai cautate cafenele din intreaga lume. Interiorul acestui spatiu este completat de ferma personala din Parma si, cu toate ca este o cafenea relativ ieftina in comparatie cu celelalte de pe lista, cafeaua oferita este una din cele mai luxuriante.

Ralph’s Coffee, New York- se pare ca, cafenelele designer-ilor mari devin urmatorul trend in lume. Faimosul brand de articole vestimentare- Ralph Lauren, a reusit sa isi deschis si o cafenea care ii poarta numele. Astfel, localul este situat pe Fifth Avenue din New York, aici gasindu-se cafea italiana si produse de patiserie gustoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *