Trucuri cu Siri

Fara nici o umbra de indoiala, Siri este cea mai buna caracteristica ce tine de iPhone-uri. Asistentul digital continua sa fie pe primul loc in topul diverselor categorii chiar si cu competitori directi ca Google Now de la Google si Cortana de la Microsoft.

Are atat de multe comenzi si trucuri ce pot fi executate prin intermediul aplicatiei incat putini oameni le cunosc pe toate. Daca ai un iPhone si daca incerci sa iesi putin din tiparele obisnuite cu Siri, in cele ce urmeaza voi prezenta cateva trucuri pe care le poti face cu aceasta aplicatie.

Adauga rostire fonetica si porecle contactelor din telefon

Cateodata Siri se mai inpotmoleste cand vine vorba de unele nume. Se intampla asta pentru ca nu toate numele sunt usor de pronuntat. Daca Siri are probleme cu pronuntarea unui nume, il poti chiar invata pe acesta cum sa pronunte in viitor.

Daca mergi la editarea unui contact, treci la ultima optiune de acolo-Adauga un nou camp. Acolo vei putea gasi optiunea de a adauga rostire fonetica.

De asemenea, poti adauga si porecle contactelor tale astfel incat sa nu trebuiasca sa le folosesti numele complete de fiecare data.

Descopera ce avioane zboara pe deasupra ta

Da, asa e. Atunci cand auzi un avion deasupra ta, poti face apel la Siri sa depisteze pentru tine care este numarul avionului si unde zboara acesta. Acest lucru este posibil datorita faptului ca Siri poate sa acceseze baza de date a FCC.

Aceasta nu este cea mai mare sau ce mai folositoare smecherie pe care o poti face cu ajutorul Siri, insa cu siguranta este una dintre cele mai amuzante pentru ca pooti face un asemenea lucru.

Indreapta greselile facute de Siri

O caracteristica interesanta a Siri este abilitatea de a face corecturi atunci cand Siri nu te aude bine. Aceasta optiune poate functiona cand vine vorba de comenzi, nume si alte lucruri.

Dupa ce ii vei da lui Siri o comanda, vei putea observa cum acesta va sublinia unele cuvinte cu albastru. Poti edita si corecta acele cuvinte pentru ca Siri sa stie pe viitor ceea ce ai vrut sa spui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *