Tot ce trebuie sa stii despre relatii

Trebuie sa impartasiti acelasi set de valori

Daca aveti pareri diferite despre formatia Coldplay sau daca nu impartasiti acelasi numar de ore de somn pe noapte, mai mult ca probabil va va fi bine impreuna. Insa nicio relatie pe termen lung nu poate supravietui daca voi doi nu veti fi de acord cu lucruri ca economisirea banilor pentru a va cumpara o locuinta, cand sa va inchideti telefoanele pentru a va petrece timpul cu familia sau cand vine vorba despre a avea sau nu copii.

Numai tu poti decide ce este bine pentru tine si pentru relatia voastra

Cere prietenilor si familiei sfaturi cate vrei, si asculta-le! Ei te cunosc cel mai bine si te iubesc, insa daca inima ta iti spune sa faci exact opusul, asculta mai intai de toate de ea.

Arata-i partenerului tau ca iti pasa de lucrurile la care tine

Este vorba despre o regula grozava aici: daca unuia dintre voi ii pasa de nevoile celuilalt, nu este un lucru prostesc(chiar daca lucrurile de care ii pasa sunt asa).

Cuplurile care stau pentru totdeauna impreuna trec mai usor peste lucrurile care ii pot desparti

Nicio relatie nu este perfecta sau fara nicio despartire ocazionala, insa cuplurile care stau impreuna de zeci si zeci de ani sunt cele care tin pasul cu vremurile grele si intotdeauna pun pe primul plan angajamentul pe care il au unul fata de celalalt in timpul certurilor sau a vremurilor mai grele.

Sexul conteaza

Sexul este o modalitate fizica prin care ii arati  persoanei pe care o iubesti cat de mult tii la ea. Nu trebuie sa devina prioritatea ta numarul unu de fiecare data, insa niciunul dintre voi nu va fi fericit daca veti ajunge sa nu mai faceti asta timp de o luna intreaga  si daca va deveni ultima voastra prioritate mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *