Testează noua aplicație Stailer pentru saloane de înfrumusețare

Dacă e timpul să faci o vizită la salonul de înfrumusețare, poți efectua o programare online. Nu aștepta până ce poți lua legătura cu recepția și nici nu trebuie să te deplasezi din confortul propriei case! Totul se petrece prin intermediul telefonului mobil sau a tabletei și nu intră în discuție apelul. Testează noua aplicație pentru saloanele de înfrumusețare!

Probabil te întrebi cum poți face o programare dacă nu trebuie să discuți cu recepția și nici să mergi direct la salon. Ei bine, află că noua metodă revoluționară de a te programa este disponibilă pentru toată lumea! Rezervarea locului se face online, prin intermediul aplicației Stailer. Cu ajutorul acesteia vei putea să descoperi noi stiliști și saloane din orașul tău și să afli toate detaliile despre aceștia. 

Pentru a-ți rezerva locul instaleaza aplicatia Stailer și creează-ți un cont. Următorul pas este să începi deja să cauți un salon sau un stilist pe placul tău. Prin selectarea genului, serviciului de care ai nevoie și locației unde te programezi, vei putea să îți rezervi locul. De asemenea, pentru o căutare și mai avansată, introdu data și ora la care dorești programarea. 

Aplicația este complet gratuită și poate fi descărcată pe mai multe dispozitive

Stailer pune la dispoziția clienților aplicația mobilă care poate fi descărcată atât pe telefon, cât și pe tabletă. Aceasta se găsește în magazinele digitale precum App Store, Google Play și App Gallery. 

După ce ai descărcat-o, creează-ți un cont și poți începe să te programezi. Înainte de a lua orice decizie privind programările, este util să vezi toate informațiile despre salonul în cauză. La fiecare salon sau stilist ai detaliate informații referitoare la locație, recenziile clienților, prețul unui serviciu sau a mai multora, cât și fotografii cu lucrările stiliștilor. Dacă modul în care lucrează un stilist este pe placul tău, poți face rezervarea în orice moment. 

Găsește salonul preferat și programează-te pentru ocaziile speciale! Online totul se face mai rapid, așadar nu este necesar să aștepți prea mult pentru a te programa la un salon. Evenimentele importante din viața ta trebuie să fie marcate cu un look de excepție! Fie că vorbim despre servicii de înfrumusețare pentru femei sau bărbați, în ambele cazuri vei avea parte de cele mai bune tratamente. 

Navighează pe platformă și consultă catalogul cu inspirație!

Site-ul stailer.ro are o secțiune dedicată lucrărilor stiliștilor înscriși pe platformă. În acest fel, vei vedea modul în care se lucrează și te poți programa direct din secțiunea respectivă. În plus, dacă nu ai idei despre următorul model de manichiură sau o tunsoare diferită, te poți inspira din catalogul respectiv. Ai alte informatii in acest articol

Pe platforma Stailer poți naviga oricât timp dorești pentru că este gratuită. Poți reveni în orice zi și verifica dacă s-a eliberat locul la un salon anume, la data și ora dorite de tine. De asemenea, la rândul tău poți anula și tu o programare dacă aceasta nu mai coincide cu planurile tale. 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *