Tari accesibile pentru orice buzunar

Daca esti un iubitor de natura si de tot ceea ce este verde si salbatic oarecum, daca iti place sa calatoresti intr-un stil nu foarte luxos, cu rucsacul in spate, insa daca te bucuri de toate minunatiile acestei lumi si iti place sa vizitezi diferite locuri indepartate si pline de peisaje minunate, atunci urmatoarele tari sunt pentru tine.

Costa Rica

Daca esti un iubitor de natura, atunci Costa Rica trebuie sa se regaseasca pe lista ta de dorinte. Cu parcurile sale nationale minunate, cu vulcanii sai magnifici, cu viata salbatica uimitoare, pasarile colorate, lacurile limpezi si curate, cu plajele sale aurii si cu marea albastra, Costa Rica este un loc grozav pentru excursionistii prietenosi cu mediul.

Una dintre cele mai grozave atractii turistice ale Costa Rica este Parcul National Corcovado, ce ofera o varietate extinsa de activitati si atractii. Parcul National Palo Verde este un loc perfect pentru cei ce cauta pace si natura.

Atunci cand vizitezi parcurile nationale ale Costa Rica, asigura-te ca iei cu tine si un costum de baie. Acolo, exista o gramada de locuri de inotat, cascade si izvoare termale de care sa te bucuri.

De asemenea, nu uita sa iei la tine aparatul de fotografiat pentru a surprinde momentele unice de eruptii vulcanice. Daca vrei sa experimentezi cultura Caraibelor, incepe sa-ti pui la punct excursia catre Costa Rica chiar acum.

India

India este o alta destinatie populara si accesibila ca pret pentru excursionisti. A calatori mai mult la pas prin aceasta tara este o experienta unica in viata. Calatoritul, cazarea si mancarea sunt oarecum ieftine in comparatie cu alte asemenea destinatii din lume.

Aici exista o gramada de hosteluri pentru excursionisti, care sunt localizate in majoritatea oraselor si sunt si niste oportunitati grozave de a intalni alti excursionisti la fel de entuziasti ca si tine.

Atunci cand vei calatori in India, nu te vei putea bucura de aer conditionat si de dusuri fierbinti de fiecare data, insa cultura, mancarea traditionala si numeroasele atractii turistice o fac un loc grozav ce merita a fi vizitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *