Stailer te programează la salon online

Stailer este platforma inovativă creată special pentru programările la salon. Noile metode care ne fac viața mai ușoară, precum plata facturilor online, sunt din ce în ce mai adoptate de persoane de orice generație. În materie de programare la salon a apărut Stailer care facilitează programările și permite realizarea acestora în doar câteva minute.

Uită de apelurile date la saloane pentru a găsi un loc liber pentru o nouă coafură sau un tratament facial. Accesează platforma și programează-te singură în ziua în care ai nevoie sau când ai timp liber.

Stailer te programează chiar azi

Având în vedere că toate disponibilitățile apar pe platformă, sunt șanse să găsești un loc liber chiar astăzi pentru o programare la salon. Trebuie să selectezi serviciile de care vrei să dispui și data cu ora. Platforma generează mai apoi lista cu locurile libere, alături de poza stilistului și lista de prețuri. Aceste criterii te pot face să alegi mai ușor unde vrei să mergi.

Serviciile Stailer sunt disponibile momentan doar în Iași, Cluj, Timișoara și Oradea, iar de curând și în București. Este foarte utilă și sunt planuri de extindere în mai multe zone ale țării până la finalul anului. Un plus este faptul că este gratuită pentru oricine, iar dacă nu locuiești în aceste orașe, dar participi la o nuntă acolo, poți oricând să te programezi.

Diferențele dintre Stailer și metoda clasică

De când ai început să mergi la saloane, te-ai obișnuit să apelezi persoanele pe care le cunoști deja să își facă puțin timp și pentru părul tău. De fiecare dată aceeași poveste: suni, aștepți, te programează în altă zi și așa mai departe. Stailer face ca acest proces să se realizeze în aproximativ 5 minute și cel mai probabil găsești un loc liber exact atunci când poți tu să mergi.

Poți să vezi aici mai multe detalii despre utilitatea acestei platforme și cu siguranță te vei convinge să renunți la metodele clasice. Un alt aspect care necesită schimbat este faptul că mergi de ani de zile la aceeași persoană și încă te aștepți să părăsești salonul cu un nou look. Acest lucru nu se va întâmpla foarte repede, deoarece stilistul tău nu a făcut nici un curs între timp și nu are cum să se adapteze altfel la metodele noi care să îți schimbe stilul.

Pe Stailer apar toate saloanele care s-au înscris în program și cele nou deschise, unde angajații sunt persoane care au urmat cursuri și se specializează din ce în ce mai mult în domeniu, cu fiecare ocazie. Poți chiar tu să te programezi la unul dintre ei pentru a vedea cu adevărat o diferență.

Platforma aceasta poate fi utilizată și fără un cont creat, dar acesta vine la pachet cu anumite avantaje. În primul rând poți vizualiza toate programările la care ai fost deja și ziua în care ai fost, pentru a ști când este necesară o altă programare sau schimbare. Acesta permite și setarea unui reminder care sună oricând îl programezi, iar anularea se realizeaza la fel de ușor, fără să apelezi pe cineva.

Variante optime și inovative pentru fiecare activitate din viața de zi cu zi, acum și în materie de hair&beauty, cu ajutorul Stailer.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *