Spike Aerospace S-512

Spike Aerospace S-512 este primul avion care poate zbura de la New York la Londra in numai trei ore. O companie care incearca sa construiasca un avion supersonic privat, a dezvaluit un design nou radical al acestui avion, iar intreaga cabina a avionului nu este decat un ecran care se poate transforma intr-o fereastra gigant.

Avand o viteza de aproape 450 mph, mai mare decat orice alt avion civil, Spike S-512 va permite clientilor sai se bucure mai mult de viata. Compania declara ca Londra se va afla acum la numai trei ore distanta de New York si va permite calatoriile de afaceri sa fie mai lejere. Jet-ul ajunge la o suma de 60 milioane de dolari si are loc pentru 18 pasageri. Directorul companiei a declarat ca acest avion supersonic va fi, in mod clar, viitorul aviatiei, deoarece reuseste sa faca lumea mai mica si mai accesibila.

Traim intr-o societate in care oamenii au afaceri la nivel mondial iar reducerea timpului de zbor la jumatate va avea o valoare semnificativa in vietile oamenilor de afaceri. Pentru oamenii care au vieti globale ocupate si trebuie sa calatoreasca constant, Spike-512 este cea mai buna optiune dar si o necesitate pentru cei care isi doreasca sa petreaca mai mult timp cu familia.

Caracteristicile Spike-512

Designul original al avionului a fost realizat in anul 2013. Cu toate acestea, compania declara ca si-a dezvoltat planurile radical in ultimile 18 luni.

Cea mai mar schimbare care apare in cazul acestei aeronave consta in aspectul aripilor, iar Spike-512 adopta un nou tip de aripa – delta wing. Asadar, noua aripa delta wing ofera eficienta aerodinamica ridicata si o performanta de zbor imbunatatita. De asemenea, varful ascutit al aeronavei determina o reducere a combustibilului.

Noua aeronava supersonica nu va dispune de ferestre, iar in schimb, peretii din interior vor fi acoperiti de o plasma subtire unde vor fi proiectate vederi panoramice pentru pasageri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *