Sfaturi pentru aerisirea halelor si depozitelor

Locuiesti la casa, la curte si ai nevoie de un spatiu de depozitare. Subsolul sau demisolul poate fi o alegere buna, dar in unele cazuri este nevoie de un mic depozit sau chiar o hala care sa deserveasca scopului depozitarii. Amenajarea corespunzatoare este o necesitate iar ventilatia este un aspect ce nu poate fi neglijat.

La nivel casnic solutiile sunt mult mai simple. Nu este necesar un sistem de ventilatie foarte complex, sunt suficiente spre exemplu cateva ventilatoare ori un sistem de aer conditionat. Se asigura astfel un climat favorabil, o temperatura optima si un debit de aer suficient.

Cu totul altfel sta situatia insa in cazul spatiilor mai mari. O hala, un depozit ori un atelier de productie impun solutii mai eficiente in ceea ce priveste ventilatia. Debitul de aer necesar este mult mai mare, iar ventilatoarele comerciale nu mai sunt cele indicate. In astfel de cazuri se folosesc ventilatoare industriale. Cei ce activeaza in domeniul industriei cu siguranta au auzit de Braco-Ventilatoare. Solutiile oferite aici sunt din cele mai diverse in domeniul ventilatiei. Indiferent ca este vorba despre un showroom, o hala, un depozit ori un atelier de productie, sau chiar si un demisol ori un spatiu de depozitare casnic, pot fi gasite aici toate cele necesare.

Indiferent de ceea ce se cauta, gama diversa de ventilatoare oferita de Braco satisface orice exigente. In unele cazuri ventilatia se realizeaza prin tubulatura – aici este indicata folosirea ventilatoarelor axiale de tubulatura. Tot ventilatoare axiale se pot folosi si in cazul in care nu se foloseste tubulatura, exista varianta ventilatoarelor axiale de perete sau care pot fi montate pe ferestre.

Acolo unde nu exista posibilitatea montarii ventilatoarelor in tubulatura ori pe perete se gaseste de asemenea o solutie: gama de ventilatoare centrifugale diversificata raspunde in acest caz nevoii de ventilatie. De la cele de presiune joasa sau medie ce pot ajunge la debite de 54000 metri cubi pe ora se ajunge chiar la debite de 96000 mc/h la cele de inalta presiune, ori chiar mai mult, prin inseriere. Ventilatoarele de acoperis si motoarele electrice care alimenteaza toate tipurile de ventilatoare completeaza gama de produse Braco.

Adaptabilitatea si flexibilitatea in ceea ce priveste solutiile pentru ventilatie este de asemenea indeplinita. In cazul in care produsele de serie aflate pe stoc nu indeplinesc cerintele clientului, Braco ofera posibilitatea realizarii de serii scurte de ventilatoare ori motoare electrice, pentru ca temperaturile ridicate, conditiile de umiditate crescuta, praful ori alti factori externi sa nu afecteze functionalitatea. Astfel orice business ori proprietar poate sa gaseasca foarte usor solutia potrivita in ceea ce priveste ventilatia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *