Se pare că ești în urmă cu noutățile. Acum îți poți face programările la salon online cu Stailer!

Nu cred că mai are rost să îți explic cât de ineficient era până acum să obții o programare, mai ales că nu era când voiai tu, ci când era disponibil stilistul. Stailer a fost conceput de oameni ce au înțeles că trebuie să găsească o cale de a mulțumi atât stiliștii cât și clienții. Saloanele acum au un flux mai mare de clienți datorită faptului că în online sunt mai rapid găsiți, iar clienții au parte de transformările dorite când își doresc ei, în funcție de programul lor, nu al stiliștilor pe care-i cunosc.

Generațiile X și Z, sunt veșnic conectate la un device. Uneori un aspect bun, alteori rău, trebuie găsit un echilibru în viață. Căutam tot mai mult metode, aplicații și gadgeturi ce ne ajută să economisim timp și energie, iar în acest sens te ajută și Stailer. Pe principiul azi ești tânăr, mâine te bucuri de ofertele promoționale de la Lidl, află că această platformă de programări online este complet gratuită! Cine zice că nu-i plac lucrurile gratuite, minte de îngheață apele.

Cum funcționează Stailer

Dacă ai un laptop sau smartphone, conectat la internet desigur, intri pe www.stailer.ro și de acolo nu cred că are nimeni nevoie de instrucțiuni. Stailer are un design simplu, ușor de înțeles și utilizat. Filtrele de căutare te ajută să descoperi în orașul tău toate saloanele disponibile. Setezi locația, ora și data, genul tău și serviciul de hair & beauty dorit, iar platforma îți afișează doar rezultatele ce te interesează. Stailer se adresează atât femeilor cât și bărbaților doritori de transformări rapide ca-n “Fast & Furious”, precum am mentionat in acest articol.

De acolo the choice is up to you! Fiecare stilist vine cu informații utile precum prețul serviciului dorit, locația prin Google Maps, poze relevante după care să-ți formezi o opinie a skill-urilor sale și chiar și durata lucrării dorite. Astfel, tu alegi fix ce se încadrează în cerințele tale. Platforma este disponibilă pentru locuitorii orașelor Iași, Timișoara, Cluj, Oradea și mai nou și București, însă are planuri de a cuceri și inimile altor orașe importante.

Ce trebuie să mai știi despre această platformă

Viață nu îți dă ceea ce vrei, ci îți dă ceea ce îți trebuie. De aceea a și fost inventat Stailer. Fiindcă dacă tu voiai o programare urgentă, deoarece s-a anunțat un party în următoarele ore, n-aveai nici măcar o șansă să obții transformări pe măsură în acea zi. Probabil aveai mai multe șanse să câștigi la loterie. Trebuia să recurgi la un make-up improvizat, iar după câteva dansuri și cocktail-uri băute arătai ca Joker și buclele oricum se lăsau, chiar de-ți îmbâcseai părul cu un tub de fixativ.

Nu ai nevoie neapărat de un cont pe Stailer să faci o programare, însă acesta te ajută din mai multe puncte de vedere. Contul te ajută să vizualizezi agenda online special concepută pentru clienți. De acolo îți poți gestiona oricând programările. Îți poți seta remindere ca să fii mereu punctuală la salon, poți chiar și anula o programare fără să dai explicații sau să plătești un leu.

Pe Stailer sunt înscriși stiliști cu traininguri de specialitate, ce evoluează în permanență, menținându-și tehnicile în trendurile actuale. Dacă simți că stilistului tău nu prea îi ies coafurile ce le găsești tu pe Pinterest, dă șansă altora de pe Stailer și cu siguranță vei fi plăcut surprinsă de rezultate.

Intră pe www.stailer.ro pentru prima ta programare la salon online. Pentru alte informații în legătură cu Stailer poți scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *