Schimbarea aspectului fizic la un Stailer distanță

Schimbarea – acel lucru din viață care aduce cu sine diverse temeri, neîncrederi, dar în același timp poate și unele dintre cele mai bune momente din viață. O schimbare este bine-venită din când în când, pentru că tiparul și monotonia sunt alungate astfel. Chiar și când este vorba despre o schimbare cu privire la aspectul fizic, aceasta poate reda o încredere de sine și o stare de bine. Pentru cei care vor să renunțe la coafura tipică pe care o știe toată lumea sau vor să beneficieze de tratamente faciale cu adevărat benefice, pe Stailer pot găsi salonul potrivit.

Stailer este pentru oricine, dar activează momentan doar în anumite orașe a căror saloane le au disponibile și anume Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București. Deci dacă vrei să impresionezi, programează-te la salon cu Stailer și nu vei regreta. Vei ști de înainte la ce să te aștepți, pentru că ai vizibile toate informațiile necesare.

Ce informații sunt disponibile?

Pe Stailer sunt disponibile toate informațiile necesare privitoare la saloanele înscrise pentru ca fiecare client să aleagă ce îi place și ce se pliază pe dorințele sale. Dacă vrei spre exemplu să vezi informații despre salonul de infrumusetare Amour, poți vedea acolo stiliști, timp de lucru, disponibilitate, listă de prețuri, locație și poze ale altor lucrări.

Nu vei avea astfel nicio surpriză la final privitor la costuri și nici nu îți încurci programul pentru că durează mai mult decât te-ai așteptat.

Cum te programezi?

Poți selecta încă de pe prima pagină informațiile necesare despre serviciu, dată, oră, locație și altele și mai apoi vezi cine are loc liber. Astfel poți să vezi saloanele de make-up si infrumusetare din Timisoara care au locuri libere chiar azi, spre exemplu. După ce te decizi finalizezi programarea și adaugi informațiile personale, printre care și un număr de telefon. Pentru confirmare primești mai apoi un SMS pe telefon pentru a fi sigur că locul este rezervat pentru tine.

Cum anulezi?

Dacă din orice motiv nu mai vrei să mergi la salon sau nu mai poți ajunge, poți anula programarea tot online. Stilistul este anunțat în timp util să își reorganizeze programul, iar tu nu ai parte de nicio penalizare.

Poți oricând să te reprogramezi în altă zi în același loc sau la alt salon. Nu este nevoie să porți acea conversație neplăcută la telefon cu stilistul.

Care sunt costurile?

Costurile sunt egale cu zero pentru absolut orice utilizator. Platforma este gratuită și nicio acțiune pe aceasta nu se taxează. Chiar și crearea unui cont este gratuită și, mai mult decât atât, poți seta un reminder cu acesta.

Reminderul constă într-un mesaj text care te anunță că se apropie programarea, pentru a nu uita de ea. Tot cu ajutorul contului poți vedea lista de saloane la care ai fost, când și care au fost serviciile de care ai avut parte. Poți astfel să mergi din nou la același stilist oricând, dacă ai fost mulțumit/ă.

Cui îi este destinat Stailer?

Stailer este pentru toată lumea. Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, sunt disponibile servicii pentru amândoi. Reprezentanții Staier știu cât de important este aspectul fizic pentru fiecare, deci toată lumea are acces la o programare rapidă la salon, oricând își dorește.

Accesează și tu platforma!

Contact:

support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *