Sanatate intr-un joc de vitamine si minerale

Alimentatia constituie cel mai important aspect care ne mentine in forma in viata de zi cu zi, motiv pentru care de cele mai multe ori medicii nutritionisti spun sa nu ne abatem de la mesele zilnice, sau de la gustari.

A sari peste o masa este echivalentul cu a sari peste o noapte de somn, in care organismul se reface. Alimentarea este esentiala daca dorim sa avem o viata activa si un corp sanatos, si in cele din urma o minte cat mai stralucitoare. O alimentatie cat mai sanatoasa este o alimentatie care permite corpului sa se dezvolte armonios din orice punct de vedere.

Alimentatia bio a copilului tau

Cand vine vorba de copilul tau, esti tentata sa ii oferi acestuia tot ce este mai bun, menit sa ii faciliteze cea mai buna dezvoltare, astfel incat esti dispusa sa faci orice pentru a-i asigura acestuia cele mai bune alimente, si in acest caz optezi pentru alimentele bio ca fiind cea mai optima optiune. Cu toate ca scepticismul se pare ca va caracteriza industria alimentara in ceea ce priveste argumentele pro si contra produse bio, cele mai moderne mamici spun ca alimentele bio sunt cele mai bune optiuni pentru hranirea copilului lor.

Din acest considerent gasesti cele mai bune produse Bio-Superfood si alimente bio care vor asigura dezvoltarea armonioasa a copilului tau, incat de la lapte praf bio sau vegetal si pana la legume si fructe pot fi consuma si de cei mai mici dintre noi. O data cu primele luni de viata ale micutului este esential sa introduci in alimentatia acestuia si cateva minerale si vitamine pentru un plus de armonie, incat introdu o masa pe zi care sa se bazeze doar pe cereale si fructe bio.

Un mar pe zi tine doctorul departe

Mai apoi, atunci cand ai trecut pe o masa diversificata si ai inceput sa introduci in alimentatia copilului si alte vitamine si minerale decat cele regasite in laptele matern sau in laptele praf este indicat sa hranesti micutul si cu fructe si seminte naturale, care sa ii confere imunitate si sa il ajute in dezvoltarea armonioasa a propriului organism.

Odata ce micutul tau are dentitie, atunci este cazul sa ii dai cele mai naturale fructe, incat mesele sunt cea mai buna optiune. Consumate zilnic merele mentin doctorul departe, incat este esential sa stii ca un mar impiedica dezvoltarea alergiilor, a viermilor intestinali si ajuta digestia pentru ca cel mic sa nu se confrunte cu dureri abdominale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *