Sa fii scund este minunat

Intotdeauna vei avea ocazia sa te afli in primul rand(adica in fata) in pozele de grup

Esti vedeta fiecarui selfie facut in serile fetelor sau in poza de grup a echipei de hockey. Si daca vrei sa nu apari in poza si sa nu fii zarit, poti sa te furisezi pur si simplu in randul din spate si sa folosesti o persoana mai inalta drept scut. Nu vei putea niciodata pierde intr-o astfel de situatie.

Oamenii te considera mereu a fi de liceu pentru ca ai o inaltime aproximativa cu acestia

Nimic nu iti va intari stima de sine mai mult decat angajat al unui cinematograf care te verifica pentru a se asigura ca esti suficient de in varsta pentru a urmari filmele nepotrivite unui public tanar fara a fi insotit de catre un adult.

Spatiul pentru picioare din avioane nu va fi niciodata o problema pentru tine

In timp ce toata lumea se inghesuie in spatiul rezervat pentru pasageri din avion, ca niste origami umani, tu te afli acolo si te intinzi ca un caine in iarba(adica ai loc berechet). Economy plus este in mod fundamental patul tau dublu supradimensionat.

Poti purta tocuri foarte mari fara a te simti vinovata de faptul ca esti prea inalta

Acum esti la fel de inalta ca aproape toata lumea din jur si poti vedea foarte multe in jur de acolo de sus, pentru ca panorama este mult mai mare si mai extinsa.

 Fustele care par prea scurte pe alte persoane sunt potrivite pentru munca la tine

Asta pentru ca distanta dintre talia ta si genunchi este neinsemnata. Si daca vrei sa porti ceva extra scurt care sa arate in acest fel pe tine, incearca fustele „petites”.

Gasesti ocazional haine care ti se potrivesc in magazinele pentru copii

Sunt mai ieftine, pantalonii nu mai trebuie ajustati, iar tricourile au imprimeuri cu personaje din „Star Wars” pe ele. Mergi la sigur catre departamentele pentru baietei mai corpolenti si vezi ce poti gasi potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *