Revolutia pietei caselor de amanet

Cu totii ne-am regasit, la in moment dat, in situatia in care niste bani in plus la indemana, sa ne fie de mare utilitate. Fie ca este vorba despre a-ti incepe sau extinde o afacere, fie pentru a cumpara o masina noua sau mobilier pentru casa ta, sau pur si simplu trebuie sa-ti platesti niste facturi neasteptate, avand o suma de bani sumplimentara poate constituie un real beneficiu. Problema cu care se confrunta toata tara, este aceea a faptului ca obtinerea unui imprumut prin intermediul unei banci poate fi un proces de lunga durata, ce va necesita foarte multe formalitati si verificari de credit.

Avantajul principal de a merge la un magazin de amanet sau apelarea la un magazin de amanet on-line este acela ca puteti beneficia de banii de care aveti nevoie, prin utilizarea unui bun propriu drept garantie. Din pacate, situatia economica din tara s-a inrautatit in ultimii ani, din cauza crizei financiare, la momentul actual, salariile sunt sub nivelul mediei europene, iar cheltuielile cotidiene, uneori ne depasesc imaginatia. Astfel, aceasta situatie a determinat multi oameni sa se gandeasca la alte modalitati de a obtine resursele financiare necesare si astfel au ajuns sa faca vizite repetate la casele de amanet.

Stiai ca masina ta iti poate fi de mare folos si in afara faptului ca te poarta de colo-colo? Acum, prin serviciul de amanetare autoturisme, ai posibilitatea de a obtine imprumuturi avantajoase, girand chiar cu masina ta!

Un nou serviciu revolutioneaza piata caselor de amanet. In consecinta, o agentie de Amanet auto promite sume de bani considerabile. Fii atent insa, atunci cand alegi casa de amanet cu care sa colaborezi! Nu ti-ai dori sa platesti inapoi de doua ori suma obtinuta, din cauza comisioanelor exorbitant de mari. Recomandarea noastra ramane in continuare casa de amanet A.G.S.

„Expertii nostri evalueaza pe loc si rapid orice bun de valoare si iti ofera pe loc pana la 50% din valoarea bunului lasat ca garantie. Vino la noi sau indica-ne adresa de stationare pentru:

  • Orice marca si model de masina in stare de functionare;
  • Orice model de scuter, motocicleta sau ATV;
  • Amanet Auto, Camioane, utilaje, tractoare, automobile folosite in transport sau in diferite industrii.
  • Orice vehicul sau autovehicul care functioneaza. Vei primi banii de care ai nevoie imediat si fara alte discutii. Vor fi acceptate numai autoturisme si bunuri ale proprietarilor de drept. ” – declara managerul casei de amanet.

Evaluarea se realizeaza in functie de:

  1. Marca si model;
  2. Anul de fabricatie;
  3. Gradul de uzura care poate fi determinat pe loc;
  4. Valoarea de piata a bunului adus drept garantie;
  5. Asa, te poti bucura in mai putin de 10 minute de un imprumut cu adevarat avantajos. Te asteptam pe site si la sediul Amanet A.G.S .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *