Prietena adevarata – o sora pe masura

Sora ta te va scoate din zona ta de confort, si chiar daca din cauza asta tu vei tipa si da din picioare si maini tot timpul cum ca nu-ti convine, in secret tu ii esti foarte recunoscatoare pentru lucrul asta.

Ea este alaturi de tine la orice nazbatie pe care o faci si mereu te acopera in caz de ceva, chiar daca stie ca ai si tu partea de vina. Dar pana la urma asa sunt surorile(si fratii) mai mari, te protejeaza si te apara de eventuale neplaceri pe riscul lor, insa nu le pasa de asta.

Surorii tale nu ii este frica sa iti spuna in fata ca decizia pe care urmezi sa o iei este cea mai proasta idee pe care ai avut-o si ca nu iti va provoca decat neplaceri. Ea este prima langa tine si prima care iti ofera dragoste in mod neconditionat(dintre prietenii tai, ca oricum parintii sunt oarecum primii pe lista).

Sora ta te-a vazut si atunci cand erai bine, si atunci cand erai intr-o situatie mai rea, si inca te iubeste indiferent de motiv si de ce vei face vreodata. Ea este primul  si cel mai de incredere baby-sitter pentru copiii tai(sau va fi atunci cand vei avea in sfarsit copii).

Nu conteaza cat de departe locuiti una de cealalta, stii ca ea este si va fi mereu alaturi de tine indiferent de distanta si de timp. Ea iti va spune in fata sa nu mai dai atatia bani pe haine, pe acel tricou, pentru ca stie ca mai ai inca 11 asemenea obiecte vestimentare in garderoba. Si nu, acel tricou nu este de cumparat chiar daca tie ti se pare a fi atat de dragut si special.

Ea va fi prima care va incerca mereu ceva nou alaturi de tine sau invers. Te poti increde mereu in ea si ii poti dezvalui orice idee a ta, idee ce crezi ca nu va putea fi agreata de catre altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *