Piesele auto pentru masinile Mercedes – mai ieftine daca le achizitionezi de la dezmembrari

Infiintata in 28 iunie 1926, cand doua mari companii, Benz & Cie si Daimler Motoren Gesellschaft si-au unit fortele, Mercedes-Benz, deseori prescurtata ca Mercedes, este o firma cu renume pe piata de profil a automobilelor, autobuzelor si camioanelor.

Si la noi in tara masinile Mercedes se bucura de o popularitate iesita din comun. Pe cat sunt de populare, pe atat de diverse sunt si modelele aferente acestui brand. Si, dupa cum prea bine stii, modelele noi sunt si mai scumpe, deci si piesele de schimb au un pret destul de piperat.

Centrele de dezmembrari iti pot veni in ajutor la capitolul piese auto pentru Mercedes

Sa stii ca esti intampinat cu calitate si atunci cand vine vorba de piese auto achizitonate de la dezmembrari auto. Nu ma crezi? Ia legatura cu cei de la Wolcar, firma specializata in dezmembrari auto si vanzarea pieselor auto din Dolj si convinge-te.

La ei gasesti atat piese auto noi, cat si second hand pentru masini marca Mercedes, dar si pentru masini marca VW, Audi, Ford, Skoda, Mini si chiar Porsche. Datand pe piata de profil inca din 2005, echipa Wolcar este recomandata de profesionalism si rapiditate in principal. Acceseaza vw-dezmembrari.ro pentru mai multe detalii in acest sens.

Poti obtine piesele de la Wolcar prin intermediul mediului online

Cei de la Wolcar, pentru a satisface nevoile tuturor clientilor, chiar si nevoile tale, pot livra piesele cerute oriunde in tara prin curierat. In cazul in care stai pe aproape, le poti ridica personal de la sediul firmei din Malu Mare.

Ce avantaje ai daca alegi sa colaborezi cu Wolcar? In primul rand, fiecare piesa second hand pusa la vanzare este, inainte de toate, atent testata pe bancul de lucru. Sa stii ca primesti factura pentru fiecare piese, atat noua, cat si second hand. Sa nu mai vorbim ca beneficiezi si de o garantie de 3 luni, iar, in cazul in care ai ales gresit piesa, o poti returna – Wolcar iti ofera garantia returnatii banilor intr-o astfel de situatie.

Wolcar este si un service auto cu mare autoritate pe piata de profil, avand in vedere ca ofera doar servicii de calitate. Putem aminti aici de diagnoza computerizata cu testare de reprezentata pentru marcile VW, Audi, Seat, Ford, Skoda, Mercedes, Porsche, Mini si BMW, iar pentru celelalte marci ei folosesc tester-ul Bosch. Multe alte servicii te asteapta la Wolcar – le gasesti pe toate pe vw-dezmembrari.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *