Parfumul iti defineste personalitatea

Cand vine vorba de feminitate, este clar ca femeile gasesc cele mai inedite mijloace de a iesi in evidenta, incat adopta cele mai stranii stiluri vestimentare, cele mai extravagante machiaje si in cele din urma cele mai sofisticate atitudini.

Parfumul si atitudinea femeilor

Considerate un simbol al vietii eterne, femeile sunt cele care asigura cea mai mare vanzare in randul accesoriilor, al pieselor vestimentare si al parfumurilor. Tocmai pentru ca le place sa iasa in evidenta, ele isi cumpara cele mai in voga sticlute parfumate, care contin cele mai afrodisiace arome.

Fie ca au nevoie, fie ca nu, acestea gasesc intotdeauna un parfum de femei bun care sa le puna in valoare personalitatea. Astfel, acestea asorteaza parfumul in functie de anotimp, in functie de piesele vestimentare si in functie de starea de spirit. Pentru cele mai romantice femei, s-au creat parfumurile cu influente mediteraneene, unde portocala si nuca de cocos sunt principalele surse de aroma, urmate mai apoi de tonurile de liliac, mar verde si mandarina.

Cele mai multe femei isi schimb atitudinea la fel cum isi schimba parfumul sau invers, incat tonalitatea parfumului pe care il folosesc le creeaza stari schimbatoare de dispozitie, incat cu rapiditate trec de la o stare la alta. Probabil ca niciodata nu vei gasi o femeie care sa foloseasca un parfum mai multe zile la rand. In primul rand din considerentul de a schimba tonusul si in al doilea rand pentru ca vor sa fie unice in fiecare zi.

Parfumul dezvaluie personalitatea

Recent s-a constata ca parfumul, ca si rujul, ne dezvaluie personalitatea, incat unele dintre femei aleg sa se dea cu un parfum cat mai intens, din interesul de a atrage cat mai multa atentie si de a se face remarcate, motiv pentru care ele sunt recunoscute ca fiind puternice. Este destul de vulgar sa porti un parfum strident si sa mai porti si un machiaj sofisticat, pentru ca nu vei face altceva decat sa creezi o impresie a grotescului.

Daca iti alegi un parfum de calitate, atunci e bine sa tii ca acesta trebuie sa fie in acord cu personalitatea ta, pentru ca unei personalitati fragile i se va potrivi intotdeauna un parfum cu arome de mosc, lamaie sau mar verde, adica in tente florale. Contrar, aceste arome nu se vor potrivi cu o personalitate puternica, ci aceasta va avea nevoie de arome tari si persistente precum trandafirul, lemnul de santal, ylang-tlang sau bergamota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *