Obiceiuri ce pot duce la deteriorarea privirii

Hai sa iti spun cum ar trebui a te protejezi impotriva tuturor lucrurilor care iti pot intuneca vederea, ti-o pot deteriora atat de tare incat sa nu mai poti vedea bine nici de aproape, nici de la distanta, dar mai ales despre lucrurile si obiceiurile care cauzeaza aceasta afectiune.

Deteriorarea privirii poate surveni de pe urma a cativa factori pe care de obicei nu prea ii iei in considerare, crezand ca sunt minori si ca nu pot afecta in niciun fel sanatatea ochilor tai.

Atunci cand te apuci de lucrat de una singura prin casa si de mestesugit tot felul de accesorii din materiale care mai de care mai dure si chiar nocive poate, trebuie sa stii un singur lucru important: purtarea de ochelari de protectie, care sa iti protejeze vederea de tot felul de mici elemente ce pot scapa atentiei tale si iti pot afecta vederea.

Niste lipici super tare si cu un iz foarte puternic, ce contine niste chimicale greu de inhalat, poate fi exact lucrul care poate duce la orbire sau la afectiuni ale ochilor.

De asemenea, daca folosesti mult prea des si prea mult rimel, vei avea de furca mai apoi cu senzatiile pe care le vei resimti la nivelul ochilor.

Genele vor fi prea incarcate de acel lichid sfaramicios, unele particule din acesta iti vor putea intra in ochi sau la fel de bine unele gene care se pot desprinde cu usurinta din cauza acestui lucru iti pot cadea si forma un fel de vedere tip plasa de paianjen.

Asadar, ai grija si nu iti incarca genele cu prea mult rimel. Pe langa faptul ca le incarci foarte tare, pleoapele se vor ingreuna, nu vor mai permite o filtrare foarte buna a luminii si de asemenea iti vor crea mancarimi si senzatii de usturime la nivelul ochilor, atunci cand ceva ti-a intrat in ochi.

Mai mult de atat, este esential sa te demachiezi de fiecare data de urmele de machiaj din ziua respectiva si sa ai grija sa iti cureti ochii asa cum se cuvine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *