Nu mai cauta pe forumuri salonul potrivit, ci pe Stailer

Nu degeaba se spune despre femei ca fac o arta din a-si complica existenta. Spre exemplu, atunci cand sunt interesate sa ia pulsul publicului si sa caute info detaliat despre un salon de hair and beauty prefera spre exemplu sa caute pe forumuri diverse. Locul potrivit nu este acolo, ci pe Stailer.ro.

O platforma practica pentru toata lumea

Stailer a aparut din nevoia de a digitaliza programarile facute. Pana la urma daca stam sa ne gandim bine, saloanele de acest gen au nevoie de clienti, iar publicul consumator are nevoie de o cale usoara si rapida de acces la serviciile saloanelor. Este un win win pentru ambele parti. Iata ca se regasesc in platforma denumita Stailer.

Deocamdata activeaza in orase precum Iasi, Timisoara, Oradea, Bucuresti, Cluj Napoca, este de asteptat ca in curand sa cuprinda si mai multe orase. Permite oricui sa caute facil un salon. Si cand l-au gasit pot castiga convingere ca acesta este locul potrivit, tinand cont de toate detaliile inscrise aici. Aici gasesti si alte detalii.

Cum te ajuta Stailer

Daca nu stii ce salon sa alegi din lista celor disponibile in orasul tau poate ca mai intai de toate ar trebui sa afli ce le diferentiaza. Ai fi surprins sa stii ca sunt mai multe locatii. Iar daca vine vorba de a experimenta, de a incerca ceva nou, ei bine nu trebuie sa iti fie teama ca vei da gres.

In cadrul platformei Stailer fiecare salon inscris are si cateva detalii de interes mentionate. Sa spunem mai intai de toate ca lista aceasta iti este afisata in functie de ceea ce tu setezi. Nu cauta salon dupa salon, ci doar dintre cele care au disponibilitate la data si ora dorite de tine. Mai apoi, daca accesezi fiecare salon din aceasta lista vei descoperi cat te-ar costa un tuns aici si care este intervalul de timp estimativ cat ar dura acea sedinta.

Vezi ce spun alti clienti despre serviciile incercate in acea locatie, vezi fotografii cu rezultatele unor tratamente sau coafuri, vezi fotografii din salon si chiar si un ghid despre cum sa ajungi acolo. Ai asadar la indemana informatiile care fac diferenta. Stii dinainte cum arata locatia si care este cotatia de pret, caci nu este deloc placut sa intrebi la final si cat face si suma sa ti se para astronomica. Sau sa iti faci o programare intr-o locatie pe care o crezi ok si cand ajungi acolo, realitatea este alta.

Astfel de experiente nu sunt riscuri cand te programezi utilizand platforma Stailer. Nici nu te costa nimic, pentru a o folosi sau pentru a te programa ori de cate ori ar fi necesar. Iar asta inseamna ca poti accesa pagina in orice moment al zilei, indiferent de care este programul de functionare al unui salon.

Pana la urma testul practic este cel care demonstreaza daca Stailer iti este sau nu util. Asadar incearca, programeaza-te si vei vedea ca iti vei seta o noua tendinta in ceea ce priveste programarile facute lunar.

Contact: email la support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *