Noul Lambourghini- Asterion

La Paris prezentarea targului auto este un adevarat spectacol. Opulenta pare sa fie cuvantul de baza aici. Pe departe insa surpriza a fost noul Lamborghini numit Asterion.

Si numele ii este sugestiv, fiind in mitologia greaca stapanul stelelor. Are tractiune integrala si asa i se explica si prezentarea: noul Lambourghini Asterion 910-4. O astfel de masina este usor de confundat cu o nava spatiala. Are nu mai putin de 4 motoare din care unul pe benzina- si cunoscatorii acestei marci stiu despre ce este vorba, 600 de cai, 5,2 litri- si celelalte 3 electrice ce insumeaza in jur de 300 de cai. Asa i se explica si cealalta parte a denumirii sale.

In 3 secunde ajunge la suta. Ce ti-ai putea dori mai mult? Puterea sa maxima este de 320 km/h. De asemenea masina este construita de asa natura incat sa mearga pana la viteza de 80 km/h folosindu-se numai de motoarele sale electrice. Doar ca in acest caz nu se foloseste de toata tractiunea sa ci numai de cea pe fata.

In interiorul sau te gasesti intr-o alta lume. Doar cateva detalii ale sale iti dau aceasta impresie: are piele perforata, ceasuri digitale la bord sau tableta portabila. Pe scurt, noul Lambourghini aduce elemente deosebite si dorite, de la design spectaculos si modern si pana la puterea sa de Formula 1. Ce ai crede despre consumul sau? Intr-o nota comparativa se pare ca are un consum de 4 ori mai mic decat celebrul si romanul Logan.

De la o asa prezentare este cert ca si pretul va fi pe masura. Momentan masina a fost prezentata ca fiind un prototip. La asa dotari clar se va gasi si cine sa si-o doreasca, resursele de productie fiind cu siguranta de gasit. Ca si pret estimarea sa este undeva in jurul sumei de 1 milion de euro insa acesta sa ii fie pragul minim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *