Motive pentru care personajul Carrie Bradshaw este foarte enervant

Atunci cand a insistat ca ea si-ar putea asigura foarte bine traiul intr-un apartament din Manhattan si un stil de viata extravagant, doar cu banii primiti pe doar o rubrica scrisa o data pe saptamana la ziar. Inainte ca afacerea cu cartile pe care le-a scris sa existe, sunt foarte mirata de faptul cum a putut sa se descurce in legatura cu mancarea, ce sa mai zicem de hainele pe care si le tot cumpara.

Faptul ca iubea si persista in a folosi mereu fraza „It got me to thinking”. Era jurnalist pana la urma, ea ar fi trebuit sa stie cel mai bine cum sa foloseasca gramatica intr-o fraza.

Acel moment  in care s-a suparat pentru ca fosta nevasta a lui Big nu i-a acceptat scuzele in legatura cu acea aventura pe care o avusese cu Big in timpul casniciei lor. Oare ce se astepta sa se intample de fapt? Sa o ia in brate si sa-i dea flori? Pana la urma nu-i poti intrerupe pranzul cuiva cu asta, asteptand ca mai apoi sa fie totul bine.

De fiecare data cand ii tot impunea lui Big sa devina serios si sa o ceara de nevasta, chiar daca era foarte clar pentru toata lumea(mai ales pentru noi telespectatorii) ca el nu era tocmai pregatit pentru asa ceva. Pentru asta si altele, nu avem deloc simpatie pentru ea.

Acea data cand a mers la tara cu Aidan si a purtat tocuri inalte. Chiar nu putea sa le lase la o parte macar pentru acea situatie. Cred ca avea si balerini sau alt tip de incaltaminte mult mai potrivita pentru o asemenea vizita.

O multime dintre tinutele ei erau pur si simplu greu de vizionat. Acele berete si acele fuste midi purtate cu camasi suflecate pana desubtul sanilor si legate, ca in videoclipurile lui Britney Spears(macar ei ii statea bine pentru varsta pe care o avea).

Cred ca cel mai enervant lucru legat de Carrie este faptul ca intr-un anumit episod calculatorul i s-a stricat iar ea nu avea nimic salvat in alta parte. Inca o data o zic. Era jurnalista! Cum i-a putut scapa conceptul de hard disk tocmai ei, pana in momentul de fata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *