Mobila la comanda – de ce sa o alegi

Tot mai multi romani se orienteaza catre a cumpara mobila la comanda. Motivele sunt numeroase, atat privind din punct de vedere al proprietarilor individuali, cat si atunci cand vine vorba de mobilarea spatiilor de business, din institutii sau sectorul HoReCa. Explicatiile sunt simple si le voi enumera in continuare.

  1. Stil unic. Fiecare dintre noi cauta o piesa de mobilier sau un set complet pentru o incapere care sa completeze intregul design al locuintei intr-un stil unic. Daca piesele de mobilier de serie pot fi intalnite si in alte locatii, odata cumparate si instalate, cu mobila la comanda lucrurile stau altfel: personalizand dimensiunile si formele oricine se poate asigura ca mergand in vizita la prieteni sau cunostinte nu va risca sa vada aceleasi modele.
  2. Personalizare. Aici mobila la comanda este net castigatoare fata de mobilierul realizat in serie. Prin mobila la comanda proprietarul are posibilitatea de a alege culorile si materialele dorite si poate dicta chiar modelul, in cazul in care are o varianta de design dorita. Personalizarea mobilierului la comanda inlatura astfel neajunsuri precum neconcordante intre stilul mobilierului dintr-o camera si ambientul intregii locuinte.
  3. Spatiu fructificat si eficientizat. De multe ori se intampla sa cumparam mobila, chiar dupa masuratori exacte. Este vorba de piesele de mobilier din magazine specializate, modele realizate in serie, aflate pe stoc, si care par sa se incadreze perfect – cel putin la nivel teoretic. Practic insa, in majoritatea cazurilor se intampla ca mobila cumparata sa nu se incadreze corespunzator in spatiu. Fie ramane descoperita o portiune prea mare de perete, fie se acopera integral si nu mai ramane loc pentru nimic. Uneori este necesara si mascarea unor imperfectiuni: o plinta, cateva tevi, un perete nu tocmai drept a carui indreptare nu este posibila in momentul respectiv si asa mai departe. Prin mobila la comanda se eficientizeaza astfel spatiile, se fructifica la maximum tot potentialul de depozitare dintr-o locuinta, iar problemele cu incadrarea nu mai apar deloc.
  4. Economie. In cautarea mobilierului potrivit multi abordeaza problema in felul urmator: fac drumuri multe prin magazine specializate, parcurg kilometri intregi in cautarea celei mai potrivite solutii. Astfel de cautari sunt costisitoare, insa prin solutia mobilei la comanda se inlatura acest neajuns. Optand chiar pentru oferte personalizate, se ajunge ca piesele de mobilier dorite sa fie obtinute intr-un timp mult mai scurt, chiar la costuri mai mici.

Insumand toate aceste motive, devine evidenta alegerea mobilei la comanda pentru orice situatie. Personalizare 100%, conformitate cu stilul dorit, optiuni variate in ceea ce priveste materialele si culorile, stilul unic, eficientizarea spatiului si a costurilor sunt dovezi mai mult decat suficiente pentru o astfel de optiune.

Disponibilitatea crescuta de la momentul actual este data si de faptul ca mobila la comanda poate fi gasita mult mai usor prin intermediul online-ului. Exista numeroase magazine online ce vin cu astfel de solutii personalizate, pentru orice doritor. Astfel, daca te-ai hotarat sa iti reamenajezi locuinta, te muti in casa noua sau vrei doar sa aduci o schimbare in design, a alege mobila la comanda este cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *