Mituri despre munca intr-un studio

Auzim atat de multe lucruri despre studiourile de videochat incat tindem sa credem la un moment dat ca este acel tip de job care efectiv blameaza statutul de femeie. Gresit din start. Stii cum se spune, cand nu stii despre ce este vorba pare usor sa arunci cu vorbe.

Sunt atat de multe mituri despre videochat incat nu mai stii ce este adevarat si ce nu. Iata cateva din miturile pe care ar trebui sa le lamurim cu privire la studio videochat Bucuresti sau orice alt studio din tara:

  1. Sa muncesti la videochat inseamna sa te dezbraci in fata unei camere. Gresit; desi poate implica si asa ceva nu este musai si nu este totul ce se rezuma la asta. Exista chiar si profil de tip non adult deci nu este necesar sa implice nuditate si expunere din acest punct de vedere.
  2. Sa fii model la videochat inseamna sa fii mai prejos de cineva. Este o munca onorabila, o munca, un job la propriu si nu trebuie sa fie privit altfel. Daca ai vedea care sunt conditiile legale in ceea ce priveste munca unui model la un studio de videochat ti-ai da seama ca lucrurile stau altfel.
  3. Munca aici nu este legala. Cea mai mare greseala este sa crezi asta pentru ca legea permite si un studio care se respecta face ca totul sa mearga pe o linie anume. Asadar, se respecta legea si sunt conditii perfect legale. Un model la videochat are parte de concediu si de orice drept al unui angajat in orice alt domeniu.
  4. Salariile nu sunt atat de mari pe cat se vehiculeaza. De fapt si aici este un mit despre care merita sa vorbim. Salariile sunt chiar foarte mari; se platesc bonusuri inca de la bun inceput de la angajare.
  5. Conteaza sau nu experienta? Experienta in cadrul unui studio care se respecta se refera la training. Ei sunt dispusi sa aiba grija de angajatele lor si chiar sa le ajute in asta, cu training chiar si pentru limba engleza.
  6. Cunoasterea limbii engleze este musai. Se stie deja ca studiourile de videochat se bazeaza pe colaborare cu tarile straine. Cu alte cuvinte munca in sine in seamna conversatul online cu cei care isi cauta alinarea in discutii cu personaje de ordin feminin, de regula straini. Asta inseamna cunoasterea limbii engleze. Si totusi, nu este o regula pentru ca trainingul fetelor este si din acest punct de vedere asigurat de angajator.

Un studio de videochat care se respecta tine cont de toate manierele in care fetele care lucreaza ca modele sa fie respectate si mai mult decat atat, sa fie rasfatate. Sa nu uitam ca acest job este de asa natura cat sa fie deliciul barbatilor insa numai din perspectiva de admirat. Asta pentru modele inseamna avantajul de a fi in centrul atentiei, de fiecare data. Ce ti se pare gresit in asta? Sau daca altii fac si tu nu, nu inseamna ca este ceva deplasat, iesit din comun si ce merita blamat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *