Masina personala- o necesitate

Multe persoane considera masina ca pe o necesitate personala. Si chiar asa este. In primul rand daca ai masina ai parte de mai multe beneficii. Dar important este sa ai permis si bani de masina. O masina nu se cumpara atat de usor pentru ca este scumpa. O masina trebuie intretinuta.

Pentru a avea o masina in primul rand trebuie sa ai un servici cu care sa o poti intretine. Masina nu merge pe aer. Cu cat esti mai tanar cu atat iti este mai greu sa iti iei o masina, deoarece nu dispui de prea multi bani. Si o masina se alege in fuctie de veniturile tale. Nu lua o masina la care sa ai de platit toata viata. Important este sa fie o masina buna cu care sa te deplasezi unde ai nevoie. Masina nu trebuie sa fie un moft cum o iau unele persoane, ci un mijloc de transport.

Si da… masina te ajuta sa te deplasezi cat mai repede acolo unde ai nevoie. Mai bine ai masina ta la care stii ca poti apela la orice ora. Uneori este cam greu sa apelezi la masina altora, cam cu retinere ti-o imprumuta. Asa ca de ce sa te rogi de altcineva cand poti sa ai propria ta masina.

In primul rand masina este foarte indicata mai ales daca lucrezi in domeniul vanzarilor deoarece te deplasezi mai usor si cu rapiditate la clienti. Si bineintels banii pentru benzina sunt decontati de catre firma. De asemenea cand vrei sa mergi in excursie cu familia este indicat sa ai masina ta. Poti opri cand vrei unde vrei, poti lua cate pauze doresti. In cazul trenului sau autobuzului, nu prea este posibil acest lucru.

Este mai bine sa nu depinzi de cineva. De asemenea cand trebuie sa ajungi undeva urgent, masina este cel mai bun mijloc de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *