Mai fierbinte decat sexting-ul

Luati aminte: Femeile nu sunt atat de incantate de a da sau a primi mesaje fierbinti pe telefon, pe cat ai crede tu ca sunt. Majoritatea femeilor recunosc faptul ca se angajajeaza intr-un schimb de mesaje cu tenta sexuala, chiar daca nu prea le place acest lucru, dar o fac pentru ca sunt provocate de catre parteneri. Justificarea lor: Acestea vor doar sa indeplineasca nevoile sexuale ale partenerului si sa flirteze putin.

Doar daca nu te afli intr-o relatie la distanta, situatie care cere un pic de preludiu digital, mai bine ai da la o parte acest tip de mesaje, pentru o intalnire fata in fata. Pe langa sexting mai exista cateva metode potrivite pentru a-ti infierbanta partenerul/partenera.

Aprofundeaza arta partidelor scurte de sex

Pentru o saptamana, cadeti de acord ca unul dintre voi sa il ia pe celalalt partener oricand pentru o partida de sex, iar cel capturat, rapit, sa fie de acord cu acest lucru. Nu numai ca va transforma sexul in ceva mult mai excitant, vei deveni si mai constient de dorintele sexuale ale partenerului, unde, cand si cum vrea acesta sa o faca cateodata.

Creste dorinta de a face sex prin intermediul biletelelor de dragoste

Scrie o serie de biletele sugestive si lasa-le in locuri in care stii ca le va gasi, cum ar fi baia sau sertarul de lenjerie intima. Incepe intr-un mod bland si laudativ: „Nu ma mai puteam satura de felul cum aratai in dimineata aceasta”, si apoi creste temperatura cu fiecare biletel. Strecoara un biletel cu un mesaj erotic in geanta ei prin care ii explici cum o vei da gata si satisface atunci cand va ajunge acasa de la munca.

Tachineaza, nu satisface din prima

Cadeti de acord sa va faceti timp 20 de minute in fiecare zi pentru preludiu, timp de o saptamana, cu singura regula ca nu puteti face sex dupa asta. Oamenii vor de obicei ceea ce nu pot avea, asa ca facand din actul sexual un scop in cele din urma, va creste dorinta si apetitul sexual. Si daca se intampla sa incalci regula, pana la urma nu este o pierdere, nu? Ba din contra, este un mare castig!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *