Lucruri care sunt considerate atractive de catre barbati

Femeile sunt atrase de barbati pentru diferite motive. Gusturile si preferintele difera de la femeie la femeie, insa cercetarile arata ca femeile, in general, tind sa prefere anumite trasaturi ce tin de barbati. Vestea buna: O parte dintre aceste trasaturi sunt in controlul nostru.

Piercinguri, tatuaje si cicatrici

Potrivit cu teoria evolutionara a „handicapului”, barbatii care sunt sanatosi din punct de vedere fizic si care au gene bune, isi pot permite sa se implice intr-un comportament riscant care implica ace, cerneala si sabii katana. Gandeste-te la asta ca la modalitatea trupului tau de a-ti arata potentiali parteneri.

Bani, bani..

Un studiu a descoperit faptul ca femei din 37 de culturi din toata lumea pun accent pe potentialul ridicat de castig si pe niste perspective financiare bune la un partener. Pana si femeile din Zambia iubesc un barbat bogat.

O voce profunda

Femeile valorifica simetria fizica pentru ca este un semn bun de sanatate si de gene bune pentru armatele de copii tipand pe care planuieste sa ii faca cu tine. Cu cat mai adancaq, mai profunda, este vocea unui barbat, cu atat mai mult este posibil sa fie simetric.

Inaltime

Barbtii mai inalti au mai multi bani si fac mai multi copii. Barbatii scunzi incearca sa cucereasca Europa.

Un bust in forma de V(mergi la sala)

Daca arati ca si cum ai vasli, inota sau ca si cum ai avea un al doilea job, femeile iti vor aprecia foarte mult corpul. Insa, daca ai trupul construit ca cel al personajelor masculine din „Family Guy”, acestea nu vor mai face la fel.

Simtul umorului

Femeile iubesc barbatii care le fac sa rada. Barbatii prefera femeile care rad la glumele lor.

Trecutul ei(si cum ii amintesti de el)

Femeile creaza o harta a iubirii mentala, harta a fostelor lor experiente de viata. Aceasta incepe sa se formeze la varsta de opt ani. Asta explica faptul de ce n-ai avut o sansa de a te combina cu acea fetita roscata, cand erai mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *