Lucruri care pot fi facute de Google

Daca vei include termenul „anagrama” in cautarea ta de pe Google, acesta va crea pentru tine anagrame formate din cuvintele pe care le-ai introdus in cautare. De asemenea, Google va face o gluma pentru tine daca vei incerca sa cauti o definitie pentru cuvantul anagrama.

Daca vei vrea sa cauti termenul „festivus” pe internet, atunci Google va face in asa fel incat sa ti se afiseze un stalp de aluminiu, nu stiu din ce cauza considerat sacru. Acest lucru se va intampla automat, dar pe langa aceasta aparitie, vei avea parte si de articolele si video-urile care iti exemplifica si iti lamuresc insemnatatea acestui termen.

Motorul de cautare Google te va zapaci complet prin abilitatile de tocilar pe care le are atunci cand vei introduce termenii „binar” si „hexadecimal” in bara de cautare. Daca vrei sa te mai destresezi sa te mai amuzi un pic cu Google, atunci poti juca un joc ascuns construit in motorul de cautare.

Doar trebuie sa introduci „Zerg Rush” in bara de cautare si sa dai enter. Ti se vor afisa niste cercuri sau zero-uri care vor incepe sa-ti faca sa dispara toate cuvintele de pe pagina afisata.

Daca esti in dubii sau doar vrei sa te „cultivi” mai mult cautand intelesul si etimologia oricarui cuvant, atunci poti apela la Google sa te ajute. Trebuie doar sa introduci cuvantul cheie cautat si motorul de cautare iti va afisa etimologia, radacina, originea si intelesul complex al cuvantului respectiv.

Daca ai chef sa vezi o varianta mai veche a traditionalului Google, inca de la inceputurile sale, atunci trebuie doar sa introduci termenul de „Google 1998” in bara de cautare si sa dai enter. Astfel, ti se va afisa formula mai veche a Google care era folosita acum 16 ani. O gramada de timp!

Cunoasterea inseamna putere. Cu cat mai multe cunostinte vei avea, cu atat mai bogat intelectual si mai puternic vei fi. Iar Google este unul dintre cele mai puternice motoare de cautare din lume, asadar foloseste-te de el.