Locuri ispititoare pentru sex

Locurile in care poti face dragoste sunt numeroase. Este important sa schimbi locul in care faci dragoste cu paretenerul/partenera pentru a nu interveni monotonia dar si pentru a aduce lucruri noi in relatia de cuplu.

In afara patului obisnuit de la tine acasa sau de la el, exsista o multitudine de locuri pe care le puteti incerca. In primul rand un loc care ar trebui incercat macar odata in viata este liftul. Este un loc foarte incitant care va ofera adrenalina amandurora.

Un alt loc este o cabina de proba, mai ales daca mergi cu iubitul la cumparaturi. In felul acesta nu se va mai plictisi stand ore intregi dupa tine.

O sala de cinema este un loc foarte interesant . Alege seara tarziu un film si sa fie pe ultimul rand. Este o senzatie mai periculoasa, adica implica riscul de a fi prins si pe barbat il incita acest lucru.

Pe capota unei masini intr-un loc retras poti avea parte de un sex minunat.

De asemenea in natura pe o patura sau in padure, o gura de aer nu va strica si un peisaj minunat.

Un alt loc care ar trebui incercat este si baia unui restaurant. Daca nu mai ai rabadare pana acasa este locul potrivit, asigura-te ca nu vine nimeni si profita de moment la maxim.

Langa un foc de tabara sub cerul plin de stele. Foarte romantic ! Ce vrei mai mult de atat?!

Probabil multi viseaza si la o partida de sex pe masa de biliard. Foarte incitant !

Trenul este un loc care nu trebuie nici el neglijat, in mijlocul noptii puteti incerca de ce nu , mai ales daca sunteti numai voi doi in compartiment si aveti de strabatut o calatorie lunga.

Si piscina sau sauna sunt niste locuri superbe pentru asa ceva. Atata timp cat sunteti doar voi orice loc este frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *