Livrarea coletelor în stare de alertă, fără întârzieri și neplăceri prin E-Livrat

Un serviciu de bază în contextul actual și cu atât mai mult în perioada încercată de pandemie prin care trecem cu toții, curieratul reprezintă o necesitate în continuare. Când seriozitatea cu care serviciile de acest fel sunt oferite este cea așteptată, toată lumea este mulțumită. Din nefericire nu puțini sunt cei care s-au confruntat cel puțin o dată și implicit în această perioadă cu neplăceri de tipul întârzierilor. Coletul dorit ajung cu o zi mai târziu poate deveni inutil pentru cineva, la fel și cum cel deteriorat poate deveni fără folos, mai ales când conținutul lui intra în categoria celor fragile.

Cert este că a mulțumi pe toți cei care aleg să colaboreze cu o firmă de curierat pare o misiune imposibilă. Pe cât de irealist pare, cu implicarea adecvată din partea celor care se ocupă de partea birocratică și seriozitatea șoferilor, a curierilor, orice este realizabil. Determinarea este un factor cheie în acest context desigur.

Este încă o perioadă în care atenția față de contactul cu ceilalți este esențială pentru sănătate. Respectarea măsurilor diverse impuse de autorități este un semn de responsabilitate, iar firmele de curierat sunt printre primele dintre cele care nu își pot permite să se abată de la regulile stabilite în acest sens.

Poate pentru unele dintre acestea revizuirea fiecărui pas realizat pentru a efectua transporturi de colete este o piedică, întrucât cauzează întârzieri sau iresponsabilitate. Din respect pentru clienții săi, dar mai ales din pasiune pentru ceea ce reprezintă acest domeniu, E-Livrat schimbă percepția publicului asupra acestei nișe, ducând serviciile specifice la următorul nivel.

Livrări prompte și sigure, cu E-livrat

Prin încadrarea fiecărui colet într-o categorie anume și stabilirea unor termene și condiții de la bun început, E-livrat se asigură că mulțumirea va fi de ambele părți. Știi că primești coletul comandat în timp util, în funcție de tipul serviciului ales pentru că seriozitatea este un punct forte al agenției. Colete cu livrare în aceeași zi pe raza capitalei și în Ilfov, cu livrare a doua zi la nivel local sau la nivel național – toate țin cont atât de nevoile publicului, cât și de posilibitățile normal a fi luate în considerare cu privire la infrastructură și transport.

Cu posibilitatea de a urmări AWB-ul  pe site pentru a afla stadiul coletului, un astfel de serviciu devine ideal în contextul actual, în plină stare de urgență. Chiar dacă lucrurile nu mai decurg în ritmul în care obișnuiau să o facă, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne dăm interesul. Exemplul dat de E-Livrat doar susține o astfel de idee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *