Isi poate da seama atunci cand mimezi orgasmul

O femeie poate mima orgasmul la orice ora. Si ea are anumite motive pentru care face acest lucru. In primul rand vrea sa isi faca iubitul sa se simta bine. In al doilea rand vrei ca partida de sex sa se termine cat mai repede. Si indiferent care este motivul ei pot observa foarte usor ca te prefaci.

Poate observa acest lucru in ochii tai. Atunci cand ai orgasm pupilele tale se dilata, si tu nu te poti concentra intr-un punct fix. Asa ca daca ai tendinta sa te uiti in ochii lui mai mereu chiar si atunci cand mimezi ca ai orgasm este foarte probabil ca el sa isi dea seama.

Daca tipi aiurea si fara rost clar isi va da seama. Mai ales daca incepi sa scoti cuvinte aiurea din gura, e inevitabil sa nu observe. Si in acest fel strici si toata atmosfera.

Daca ai un orgasm real peretii vaginali se contracta de mai multe ori la rand iar partenerul poate simti acest lucru. Si bineinteles ca exista o mare diferenta intre contractiile naturale care sunt cauzate de orgasm, si cele pe care le faci tu in mod intetionat pentru a mima orasmul.

Si cum iti misti corpul te poate da de gol. Atunci cand ai orgasm muschii tai se incordeaza, iar mai apoi se relaxeaza total. Daca tu ai tendinta sa faci acelasi miscari chiar si atunci cand ai orgasm cu siguranta va observa ca te prefaci. Acestea nu sunt niste reactii normale ale orgasmului.

Nu este indicat ca la fiecare partida de sex sa ai orgasm. Uneori este bine sa te simti bine cu partenerul, sa traiti momentul din plin si nu sa va ganditi cum sa ajungeti cat mai rapid la orgasm. Si nu trebuie sa iti faci griji daca nu ajungi la orgasm in timpul unei partide, conteaza momentul in sine.