Intalniri romantice

Concerte locale

Acest tip de concerte este de obicei gratis si cateodata trupele de muzicieni care performeaza acolo chiar au talent. Daca nu, te poti distra oricum fiind critic si bucurandu-te de mancarea si bautura ieftina care se vinde in zona. Concertele locale nu sunt si nici nu vor fi vreodata elegante si rafinate sau scumpe, un mare plus cateodata.

Test Drives

Daca nu aveti o problema cu a fi un cuplu cu nasul pe sus, mergeti la dealerul local de masini si cereti-i sa va dea o masina scumpa si smechera pentru un test drive. Binenteles, este posibil sa ii enervati pe angajatii de acolo, mai ales daca hainele voastre va dau de gol imediat statutul social si lipsa de bani foarte multi, insa veti avea parte de ceva timp petrecut intr-un mod mai altfel si va veti distra bine.

Privelisti panoramice asupra orasului

Ce poate fi mai romantic decat o intalnire intr-un loc situat undeva la capatul orasului, undeva pe un deal, de unde puteti vedea foarte clar frumusetile orasului in care locuiti, in special seara, atunci cand se aprind toate acele luminite peste tot. Cateodata te poti satura de oras si de faptul ca umbli prin el, insa aceasta idee, de a-l privi de undeva de sus este cu totul altceva. Plus ca noaptea se petrece romantismul.

Show-urile de stand-up comedy cu amatori

Aceste show-uri sunt fantastice, pentru ca de cele mai multe ori intrarea la ele se face gratuit, sau cel putin pentru bani putini, si veti avea sansa de a vedea niste talente unice si comice ale unor comedieni in devenire. Chiar daca se poate intampla sa se incurce pe acolo si sa dea chit, tot veti avea parte de un spectacol pe cinste prin insasi natura evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *