Incaltaminte de protectie de la Tresa – fii cu un pas inaintea temperaturilor scazute!

 

Odata cu aparatia temperaturilor extrem de scazute, nici nu se mai pune problema cum ca nu ar fi cazul sa imbraci echipamentul de protectie adecvat. Daca lucrezi in spatiu deschis, intri in contact direct cu temperaturile scazute, pune mai presus de orice protectia propriului corp.

Astazi vreau sa iti recomand un magazin online din care poti achizitiona echipamente de protectie inalt calitative. Tresa are in oferta atat imbracaminte, cat si incaltaminte de protectie. Sa stii ca produsele provin de la producatori de top de pe aceasta piata de profil dintre care amintim de Black Knight, Panda, Cerva si chiar Fridrich&Fridrich.

Bocanci de protectie pentru diferite medii de activitate!

Stii deja acest lucru: exista o multime de tipuri de bocanci, fiecare prezentand utilizare intr-un mediu anume. Pe tresa.ro gasesti bocanci pentru industria usoara, alimentara, domeniu farmaceutic, logistica, industria petrochimica, constructii, servicii usoare si nu doar atat.

Boncancii disponibili pe tresa.ro sunt impartiti pe categorii in functie de protectia pe care o pot oferi. Vorbim aici de cei S3 cu bombeu, lamela antiperforatie, fete hidrofobizate, S2 cu bombeu, talpa antistatica si absorbitor soc si cei O2 si S1P despre care gasesti informatii in cadrul magazinului online tresa.ro.

Avand in vedere ca ne apropiem usor usor de sezonul rece, caracterizat de inghet si de zapada, ai nevoie de bocanci cu proprietati anti-alunecare pe ceramica si otel, dar si pe alte suprafete. De asemenea, arunca o privire si peste bocancii antistatici.

Pantofii de protectie – inlocuitorii bocancilor in zilele mai calduroase

In zilele in care temperaturile sunt mai blande poti opta pentru pantofi de protectie in detrimentul bocancilor. Gasesti o multime de modele pe tresa.ro. Bineinteles, ii poti alege doar daca locul de munca iti permite acest lucru.

Tresa echipeaza eroii de zi cu zi, iar astazi se pare ca este chiar randul tau. Pantofii de protectie pe care ii pune la dispozitie pot fi utilizati in industria usoara, logistica, domeniul alimentar, cel farmaceutic si nu doar atat – ai o multime de modele disponibile pentru diverse medii de activitate.

De asemenea, pantofii de protectie, precum bocancii, pot dispune de bombeu. Acesta este fie din compozit, metal, otel sau aluminiu – depinde, din nou, de modelul pentru care optezi.

Pe cei de la Tresa ii gasesti atat in cadrul magazinului online, cat si in cadrul celui fizic de pe Bd. Timisoara, nr. 104 E, sector 6, Bucuresti. Contacteaza-i la numarul de telefon 0371 097 957 sau prin e-mail comercial@tresa.ro pentru mai multe detalii despre produsele disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *