Idei de decorare a dormitorului

Uneori ne plictisim de acelasi aspect pe care il au camerele din locuinta noastra. In special dormitorul poate deveni uneori prea aglomerat, prea incarcat sau prea in alt stil decat cel dorit. Un loc in care se cauta relaxarea si destinderea, dormitorul trebuie sa fie acea camera de refugiu dupa o zi extenuanta la munca. In continuare cateva idei pentru reamenajarea dormitorului, pentru a putea obtine acel aspect dorit.

1. Joaca-te cu mobila. Una din cele mai simple idei de reamenajare implica sa schimbi pozitionarea pieselor de mobilier in aceasta camera. Schimba locatia patului intr-un colt, rearanjeaza dulapurile si alte piese pentru a obtine maximum de spatiu, pentru a creea acea imagine mai ampla chiar si pentru un dormitor de dimensiuni reduse.

2. Joaca-te cu culorile. O alta idee binevenita ce iti poate schimba total aspectul dormitorului o reprezinta vopsirea peretilor. Schimba-le culoarea, pentru ca in zilele noastre ai suficiente optiuni in acest sens. Poti folosi chiar si un tapet, daca intr-adevar iti doresti o schimbare.

3. Fa camera mai luminoasa. Exista disponibile diverse tipuri de spoturi si surse de iluminat care pot sa se plieze perfect pe stilul dormitorului tau. Apeleaza la spoturi care sa iti lumineze biroul sau capatul patului – le vei recunoaste utilitatea atunci cand vei avea de lucrat acasa, la biroul din dormitor ori seara, cand inainte de somn vei dori sa citesti volumul preferat. Per total, monteaza mai multe corpuri de iluminat – vor creea si o impresie de spatiu mai amplu.

In functie de buget si de stilul in care este decorat restul locuintei, poti opta si pentru o reamenajare totala a dormitorului. Alege o tematica sportiva, rustica, gotica sau oricare alta. Vei oferi astfel dormitorului un aer mai proaspat – idei si variante ai foarte multe la dispozitie, trebuie doar sa le pui in aplicare. Astfel, lasa frau liber imaginatiei si reamenajeaza-ti dormitorul dupa bunul plac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *