I-Phone-ul tau se descarca prea repede? Afla acum de ce!

Programul de descarcari automate al telefonului este mereu pornit

Pe iPhone, este posibil sa iti setezi ca aplicatiile care se afla in magazinul de aplicatii sa se updateze mereu atunci cand este cazul. Oricum, cand iPhone-ul tau verifica in mod constant daca trebuie updatate aplicatiile deja existente, alaturi de altele aplicatii care fac deja asta, te poti trezi cu o viata a bateriei care se duce de la ora la ora.

Pentru a preveni descarcarile automate de pe App Store sau chiar de pe magazinul iTunes, printre altele, mergi la Settings > iTunes si App Store, si comuta toate aplicatiile care vrei sa ruleze descarcari automate si care nu, pentru o mai buna durata de viata a bateriei smartphone-ului tau.

Aplicatiile telefonului se reincarca

Background App Refresh este unul dintre cei mai mari ucigasi ai bateriei tale. Background App Refresh este un program din telefonul tau care face ca aplicatiile de pe acesta sa se actualizeze permanent ca atunci cand vei deschide o aplicatie, chiar daca nu se afla in multi tasker, vei avea posibilitatea sa iti fie actualizata complet aplicatia cu noi informatii care iti vor fi aduse la cunostinta odata ce vei deschide aplicatia. Pentru a inchide acest program intra la Setting > General si comuta-l.

Notificari fortate pe iPhone

A forta notificarile de pe telefonul tau este o alta cauza pentru care viata bateriei iPhone-ului tau scade repede. Cu „push notification”, este posibil sa fii avertizat atunci cand o noua alerta apare pe telefonul tau, ceea ce iti permite sa ii permiti accesul sau sa o ignori. Daca ai aplicatii unde acest program nu este necesar, mergi la Settings > Notification Center > si editeaza ce aplicatii ai vrea sa faca notificariprin intermediul „push notification”.

AirDrop este in permanenta pornit

AirDrop este o trasatura care iti permite sa trimiti poze, filmulete si alte fisiere multimedia altor iPhone-uri din imediata vecinatate. Depinzand de viteza unei anumite conexiuni personale de retea, aceasta aplicatie poate trimite ceva mai repede decat prin e-mail sau MMS pentru ca AirDrop nu se foloseste de reteaua de telefonie mobila. Poti comuta AirDrop mergand la Control Center, selectand AirDrop si selectand apoi optiunea „off”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *