Foloseste-ti feminitatea!

Cel mai important secret al vietii consta in faptul ca trebuie sa intelegem ce presupune echilibrul dintre femei si barbati, acesta fiind esential pentru ca o relatie intre doi parteneri sa fie una profunda, plina de armonie si intima.

Se stie ca femeile au atat energie feminina cat si masculina. De ce? Pai femeile isi folosesc energia masculina atunci cand devin mai rationale, cand iau decizii si planifica ceva, in momentul in care sunt manageri al unui departament sau conduc poate o mica afacere. Energia feminina inseamna exact ce stii deja: femeile sunt conduse de multe ori de ceea ce simt sau ceea ce vad in oglinda sufletului lor, iar aceste lucruri ar trebui sa le aratam barbatilor.

Spre deosebire de femei care pot activa in ambele energii, barbatii sunt condusi doar de energia masculina. De cele mai multe ori barbatii doresc sa ia legatura cu energia care simte, nu cu cea rationala, energia care stie sa primeasca dragoste si iubire, nu sa o ofere in mod constant.

Exista unele mici secrete care iti vor imbunatati relatia, iar daca nu te afli deja intr-o relatie, aceste mici sfaturi de pot face sa atragi langa tine barbatul potrivit:

Invata sa accepti iubirea indiferent de forma in care vine. Dragostea nu o intalnim doar intr-o relatie amoroasa, ci in absolut orice care te face fericita. De exemplu, te poti simti bine si implinita doar savurand o cafea, uitandu-te la un film bun sau citind o carte buna. Aceste lucruri ar trebui sa stea baza personalitatii optimiste.

Nu incerca sa detii controlul in relatie. Cel mai daunator lucru este momentul in care incep controalele, intrebari de genul „unde ai fost, cat stai sau cu cine esti?” nu fac nimic altceva decat ca partenerul de viata sa se simta in nesiguranta. Ce trebuie sa controlam insa? Propriile emotii, stresul si lectiile pe care le avem de invatat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *