Flori care te influenteaza in mod pozitiv

Poate ca nu stiai, insa florile si plantele din mediul ce ne inconjoara sunt intr-o profunda legatura cu noi, cu personalitatea noastra si ne pot ajuta sa depasim unele situatii neplacute, sa ne tratam de stres, griji si alte disfunctionalitati ale caracterului nostru.

Doar natura ne este cel mai bun aliat atunci cand suntem la pamant si cautam o solutie pentru problemele noastre. Daca o vom lasa sa ne sprijine si sa ne influenteze, atunci aceasta va fi poate cea mai buna decizie pe care am luat-o noi vreodata.

Daca te afli in situatia in care esti atat de extenuat din punct de vedere psihic si nici nu te mai poti bucura de placerile zilnice ale vietii, daca acestea au ajuns sa constituie o problema pentru tine, mai mult decat o alinare, atunci carpenul iti poate fi un prieten de nadejde.

Acesta iti va reda placerea de a aprecia tot ceea ce este mai frumos si mai bun din jurul tau, ajungand din nou sa te bucuri de viata pe care o duci.

Planta de caprifoi poate vindeca pe cei care sunt tristi mai mereu, sunt destul de melancolici si traiesc mai mult in trecut, in loc sa se bazeze pe prezent si sa se bucure de fiecare clipa.

Caprifoiul iti poate oferi o alinare, te poate pune sa te gandesti bine la ceea ce a fost in viata ta si sa nu te mai intorci niciodata in trecut, in schimb sa fii recunoscator pentru clipa de fata.

Pentru persoanele care ori de cate ori prind oportunitatea de a vorbi numai despre sine o fac, si din asta se denota o oarecare nesiguranta de sine, cel mai bine este a se inconjura de iarba neagra.

Aceasta planta ce se regaseste pe campuri te poate face sa redevii sigur pe tine si sa iti recapeti increderea, astfel nu vei mai fi nici atat de obsedat de propria persoana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *