Filmele mint in legatura cu sexul

Dezinvoltura

Cand partidele de sex din filme se sfarsesc, partenerii se decupleaza cu cea mai mare usurinta. Pur si simplu se dau la o parte unul de pe celalalt si continua cu scenele de actiune sau cu vreo gluma foarte buna, sau orice altceva cere scenariul. Dupa sexul real, exista o perioada care nu poate fi ignorata(sau asa speram) de cel putin trei secunde in care se iese din pozitie, in care barbatul trebuie sa se desprinda de femeie si invers.

Problema cu sutienul

Daca ai fi intrat intr-o coma profunda inca din anul 1998 si te-ai trezi in aceasta dimineata uitandu-te la un maraton de comedii romantice, primul lucru pe care l-ai face ar fi sa te intrebi de ce femeile au inceput a face sex cu sutienul pe ele?

Probabil te-ai intreba daca sanii nu mai sunt atat de fermi in ziua de azi ca mai demult sau daca sutienele s-au imbunatatit. Cu toate ca am mai auzit vorbindu-se de aceasta problema, tot nu pot gasi un raspuns care sa imi convina, insa voi muri cu ideea ca femeile nu ar trebui sa poarte pe ele sutienele atunci cand sunt in pat la fel de mult cum nici barbatii nu ar trebui sa poarte haine.

Giugiuleala

Barbatilor din filme par sa nu le placa sa stea imbratisati cu partenera sau sa o dragaleasca, insa barbatii din viata reala simt nevoia de a fi  si de a imbratisa inainte de a se ridica din pat si de a pleca la munca.

Curatarea de dupa

Dupa sexul din filme, femeile se ridica si isi iau un pahar mare cu apa sau orice altceva bun si  se intorc in pat fara a se preocupa prea tare de a merge la baie in schimb. Nu vezi niciodata vreun partener de sex care sa arunce celuilalt un prosop si sa-i spuna sa se curete, asa cum se intampla de fapt in viata reala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *