Femeile nu isi doresc o relatie pentru ca…

Aceste femei sunt atat de multumite de faptul ca au avut atata timp tot patul doar pentru ele, incat acum, daca s-ar afla intr-o relatie, le-ar veni greu sa-l mai imparta cu altcineva, mai ales cand vine vorba de partea preferata a patului.

Si mai presus de asta, infara de faptul ca nu trebuie sa impara cu nimeni culcusul lor, nici nu vor trebui sa dea la o parte si sa puna rufele proaspat spalate si stranse de pe sarma, pentru ca acestea isi au locul foarte ok pe partea de pat care nu este utilizata de nimeni.

Aceste feministe care prefera sa stea de unele singure acasa, in loc de a-si dori sa imparta totul cu o prezenta masculina, isi iubesc prietenele cele mai bune atat de mult incat nici un iubit in viata lor nu ar mai ocupa vreo parte din inima lor.

Isi iubesc deja atat de mult prietenele ce le sunt alturi si se incred totalmente in acestea. Aceste amice din viata unei femei satisfac in mare parte toate nevoile pe care le-ar putea indeplini vreodata un iubit, exceptand partea cu sexul, dar si asta se mai poate rezolva daca este intelegere si binevointa din ambele parti.

Aceste femei, adeseori numite si dure sau lipsite de sentimente, tocmai pentru ca nu au pe cineva special in viata si inima lor, au o toleranta foarte scazuta pentru prostii si pentru tampenii, dar mai ales pentru cei care le comit. Asadar, confruntandu-se odata cu aceste lucruri, nu mai au nevoie din nou in viata lor de asemenea persoane conflictuale, care sa le creeze doar suferinte si nervi.

Un asemenea tip de femei, ar prefera sa iasa in oras si sa isi petreaca timpul cu prietenii lor barbati decat cu niste potentiali iubiti. Ii cunosc deja, stiu ce le poate capul, sunt amuzanti si le-a fost clar de la inceput faptul ca nu vor avea parte de sex, ci doar de o prietenie foarte legata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *