EvoAgency.ro aduce lamuriri despre optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare

Ca sa ai nevoie de lamuriri cu privire la optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, trebuie sa stii intai ce inseamna asta. EvoAgency.ro atrage atentia asupra importantei pe care o are SEO si tot ce implica acest domeniu. Este vorba despre strategiile aplicate site-ului sau in afara lui pentru a-l aduce in primele pozitionari pe Google. Despre cum se pun in practica strategiile si principiille SEO nu o sa mentionez acum pentru ca nu as termina de zis. Vei afla mai departe insa de ce este importanta optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, prin intermediul numelui mentionat.

Este vorba despre o industrie relativ noua, care vizeaza o multitudine de operatii pe care cel mai bine le aplica specialisti in domeniul SEO. Acestea sunt decisive pentru pozitionarea site-ului tau in lista de rezultate a cautarilor. Aceste cautari se efectueaza in general dupa cuvinte cheie sau expresii anume, respectiv care sunt relevante si totodata interesante pentru nisa de profil.

Este cu siguranta ceea ce dicteaza intr-o mare masura controlul si ameliorarea de criterii de rankare. Asta se refera la factorii care pot duce la o pozitionare favorabila pentru afacere. SEO se imparte in doua categorii, ca sa le numim asa.

  • On Page SEO

Este vorba despre optimizarea interna. Aceasta vizeaza masuri de promovare care se aplica direct site-ului. EvoAgengy.ro atrage atentia asupra cat de important este ca cel ce aplica strategiile specifice pentru  SEO on page sa aiba cunostinte aprofundate in domeniu, sa stie exact ce are de facut si cum e corect sa procedeze.

Cateva indicii in ceea ce priveste corectitudinea aplicarii strategiilor sunt capacitatea sporita de a scrie titlurile si descrierile, de a elimina diversele erori ce pot aparea, de a imbunatati viteza cu care se incarca site-ul, de a prelucra imagini, de a optimiza structuri URL, dar si de legaturi interne, ca si utilizarea moderata de reclame pe site. Este necesara realizarea de o mana experta a tuturor celor mentionate, astfel ca vizitatorii sa aiba parte de experiente placute de navigare.

  • Off Page SEO

Optimizarea off page are in vedere promovarea pe care o poate realiza desigur echipa SEO, insa nu are in totalitate control asupra acesteia. Vointa colectiva a internetului are control mai mare din acest punct de vedere. Trebuie inteles faptul ca motoarele de cautare pornesc mereu de la o realitate obiectiva cu privire la calitatea site-ului tau. Astfel, aceastea urmaresc acele semnale care vizeaza importanta si relevanta unui site. In acest sens se raporteaza la cautarile utilizatorilor, respectiv la cuvintele cheie sau expresiile pe care le introduc in campul de cautare.

Este vorba in traducere de semnalele care sunt indicatori de performanta, de calitate si de popularitate pentru afacerea ta. In acest sens, este necesar sa existe o serie de legaturi catre pagina analizata – a ta, dar care sa vizeze calitatea. Conteaza la acest capitol si numarul interactiunilor sociale, respectiv acele contexte in care apar mentiunile site-ului, cat sunt acestea de credibile, dar si care este autoritatea specifica, volumul local si global de cautari pe cuvinte cheie de interes nisei.

Iata de ce conteaza optimizarea site-ului, cea on page si off page pentru afacerea ta. EvoAgency.ro recomanda colaborarea cu specialisti in acest sens, pentru ca este calea optima de a obtine rezultatele dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *