Dragoste dincolo de limite

Se spune ca dragostea este unul dintre cele mai minunate sentimente pe care le poti simti vreodata, insa nu de fiecare data dragostea este si binefacatoare sau impartasita.

Nu de putine ori de asemenea se intampla si ca dragostea sa fie oarba si sa se produca intre doua persoane de acelasi sange, adica legate prin gradele de familie, ceea ce nu este un lucru privit tocmai cu ochi buni.

Astfel de legaturi de dragoste se produc si in viata reala, in lumea oamenilor obisnuiti, dar in lumea prospera si influenta a celebritatilor de pretutindeni care nu mai tin cont de nimic, de bariere sau de limite cand vine vorba despre dragostea adevarata.

Si ce daca cel de care te-ai indragostit este fratele tau, tatal tau adoptiv sau verisoara ta de gradul intai? Pentru aceste persoane celebre nu pare ca acest lucru sa conteze prea tare.

Acest lucru este valabil si pentru presupusul cuplu format din Morgan Freeman si E’Dena Hines, celebrul actor fiind invinuit de faptul ca avea o relatie cu nepoata sa vitrega, sau mai bine zis nepoata biologica a primei sale sotii.

Atunci cand a fost pus asupra faptului implinit, cand a fost supus unui interogatoriu referitor la relatia acestuia cu tanara, Freeman nu a dat niciun fel de raspuns, nici nu a infirmat, dar nici nu a negat aceasta legatura de dragoste.

Poate una dintre cele mai anormale relatii de dragoste intre rude de acelasi grad si sange este legatura dintre Mackenzie si John Phillips, fiica si tata.

Se zvoneste si s-a confirmat faptul ca membrul formatiei The Mamas and The Papas a avut o relatie incestuoasa cu fiica sa actrita.

Cei doi au marturisit totul si au pus aceasta legatura imorala dintre ei pe seama faptului ca la inceputul acestei relatii a lor, amabii erau drogati si sub influenta bauturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *