Diferenta dintre porumbeii voiajori si gutani – cum mentii ambele specii active iarna

Capacitatile de zbor si de orientare ale porumbeilor voiajori ar trebui sa fie un motiv de admiratie pentru fiecare dintre noi. Nu toate speciile de porumbei pot face ceea ce fac cei numiti porumbei voiajori. Oricum vorbim si noi in cele ce urmeaza despre caracteristicile cu care porumbeii voiajori se deosebesc de celelalte specii.

 

Indiferent ca detii porumbei voiajori, pentru concursuri sau pentru carne ori penaj, grija pe care le-o oferi trebuie sa fie majora. Pentru a-i ajuta sa creasca si sa dezvolte armonios ai nevoie de o serie de medicamente si suplimente alimentare ce le pot spori imunitatea. De unde le achizitionezi? E simplu! Din mediul online – exista o multime de magazine de produse si accesorii columbofile ce vin cu recomandari pentru tine.

 

Principalele diferente dintre porumbeii voiajori si gutani

 

Trebuie sa stii ca gutanii arata exact ca porumbeii voiajori, insa nu pot atinge aceleasi performante la concursuri. Cu toate ca sunt specii ale aceleiasi familii, exista o serie de diferente importante intre aceste specii.

 

In principal, prima si cea mai mare diferenta dintre porumbeii voiajori si gutani tine de marimea lor. Exista porumbeii ce pot avea 22 de grame, iar la pol opus exista porumbei ce pot cantari si pana la 4 kg.

 

Totodata, porumbeii mai mici, cei ce pot cantari chiar si 22 de grame, au coada mai dreapta fata de cei mai mari ce dispun de o coada rotunjita.

 

Ambele specii de porumbei sunt regasite aproape in orice colt al lumii.

 

Indiferent de porumbeii pe care ii detii, nu uita sa ii ingrijesti corespunzator!

 

Cand vine vorba de porumbei nu iti recomand sa faci diferente in ceea ce priveste grija oferita. Sunt mici vietuitoare ce au nevoie de o grija nemarginita din partea ta. In acest sens, avand in vedere si sezonul aflat in desfasurare, nu ezita sa le administrezi cele mai bune medicamente si suplimente alimentare pentru a le mentine imunitatea la parametri normali.

 

O gama selecta de produse columbofile iti este pusa la dispozitie in mediul online. Radu Duo este societatea care activeaza in online prin intermediul magazinului produsecolumbofile.ro. Aici gasesti tot ce ai nevoie – medicamente si suplimente alimentare pentru porumbei, totul de la producatori de top, dar si accesorii pentru acestia. Mai pe scurt, diversitatea este la ea acasa in cadrul acestui magazin online.

 

Acceseza produsecolumbofile.ro pentru a intra in contact cu toate produsele. Pentru si mai multe detalii contacteaza personalul la numarul 0773 774 303.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *