De la activitate de relaxare la un hobby, cu Pictorul Fericit

Ce activități de timp liber aveți? Ce preferați să faceți când nu aveți alte obligații și responsabilități față de familie și job? Tot mai mulți ne cufundăm în canapele și butonăm telefoanele și/sau telecomenzile. Atât, însă nu este de ajuns. Nu este suficient de relaxant și nici nu îți aduce vreun beneficiu. Descoperă Pictorul Fericit și o aventură în lumea culorilor.

Cum poți deveni un pictor amator

Poate că îți vine greu să crezi și să te imaginezi pictând. Nu ai fost vreun talentat vreodată. Dar iată că Pictorul Fericit pavează acest drum pentru tine. Devii un pictor amator și te bucuri de culoare, de experiență creativă. Conceptul propus este cel de pictură pe numere. Exact așa cum sună, presupune să urmărești locul pe pânză unde sunt înscrise numere ce corespund cu nuanțele din kit. Aplică culoare, cu atenție, în fiecare chenar, iar la final vei obține un tablou perfect. Atât de simplu este!

Iar tematicile abordate sunt dintre cele mai diverse. Descoperă în pagina oficială a acestui e-shop, www.pictorulfericit.ro, tablouri cu personaje, portrete, natură, chiar și o categorie special dedicată celor mici sau tablourilor reproduceri. Cât de măgulitor este să pictezi cu mâna ta un tablou reproducere după Mona Lisa? Sau Țipătul de Munch.

O comandă efectuată îți aduce de îndată tot kit-ul necesar pentru a începe imediat să pictezi. Nu ai nevoie de alte pregătiri. Un kit complet așa cum este oferta de la Pictorul Fericit implică tot setul de pensule și culori, cu pânză de bumbac întinsă pe șasiu, tratată în prealabil și schițată, gata să fie pictată. Tablourile sunt cu dimensiuni de 40×50, iar cele pentru copii de 30×40. Click aici pentru detalii extra.

Comandă online

Dacă îți surâde ideea de a crea propriile tablouri ce ar urma să devină decorațiuni în casa ta nu întârzia să comanzi din acest e-shop. Ai transport gratuit la orice comandă de minim 99 de lei, după prima comandă vei primi în pachet și diverse discounturi pentru comenzile viitoare.

De aici poți da start unui hobby creativ și avantajos căci îți exersezi skill-urile. Dacă ulterior vei dori să încerci și o pictură de la zero tot de la Pictorul Fericit poți găsi și pânză și alte accesorii profesionale pentru a picta.

Curios să încerci?

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *