De ce Apple Gold Watch este o risipa

Apple Watch a devenit disponibil oricarui utilizator de pe planeta si asta intr-un timp foarte scurt. Insa, cei de la Apple nu s-au multumit cu modelele simple, asa ca au scos si o editie gold, iar pe site-ul lor oficial, Apple sustine ca „acest ceas reprezinta un nou capitol in relatia dintre oameni si tehnologie. Este cel mai personal produs care l-am facut vreodata, pentru ca este primul accesoriu de purtat realizat de noi”. Cu toate acestea, Apple Watch chiar este un dispozitiv optim si ofera noi modalitati de comunicare si de interactionare cu alti utilizatori ai Apple Watch. Insa, in timp ce un ceas normal Apple ajunge pana la suma de 350 de dolari, Apple Watch Gold Edition ajunge si pana la 17.000 de dolari si vine intr-un „ambalaj” de aur.

E dragut pentru cei care isi permit, insa ceea ce si mai „dragut” este ca Apple reuseste sa scoata o multime de bani de pe urma acestui ceas inteligent. Totusi, cat de util poate fi un ceas care este imbracat in aur?

Apple Watch Gold Edition

E un alt dispozitiv tech- Apple continua sa se tot laude ca acest ceas inteligent este o inovatie in industria tech. Intr-adevar, Apple Watch chiar este un progres uimitor, insa Gold Edition nu este cu nimic mai performant decat celelalte ceasuri Apple. Dar, poate ca cei 17.000 de dolari cheltuiti pe un astfel de ceas „contribuie” la cresterea nivelului de fericire al utilizatorului.

Ei bine, daca stai bine si te gandesti, poti face si alte lucruri destul de ineligente cu 17.000 de dolari, asa ca poate intelegi ca a cheltui aceasta suma de bani pe un ceas e un lucru ridicol. Evident, exista sustinatori ai Apple care ar putea sa nu fie de acord, sustinand ca Apple Watch Gold Edition este un accesoriu necesar si util, insa nu poti sa nu observi ca 17.000 de dolari sunt mai mult decat suficienti ca sa iti cumperi o masina, sau sa platesti un acont substantial pentru o casa.

Cu ce e mai speciala aceasta editie fata de celelalte?

Atat Apple Watch Sport, Apple Watch si Apple Watch Edition arata, in esenta, la fel. Singura diferenta consta in faptul ca editia speciala aduce material mai scump. Insa, cu toate ca acest metal este frumos, nu exista niciun argument logic care ar putea sa justifice pretul exorbitant. Daca stai bine si te gandesti, atat editia de aluminiu sau de otel inoxidabil, sunt la fel de „shinny”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *