Cumpara actiunile companiei ASML Holding (ASML) in doar 3 pasi simpli si fara comisioane

Actiunile companiei ASML Holding (ASML), celebra in domeniul crearii semiconductoarelor, au fost listate recent la bursa, datorita cresterii continue a valorii sale pe piata. ASML Holding (ASML) s-a inregistrat permanent in evolutie, de-a lungul anilor, chiar de la aparitia sa din 1984 in Eindhoven, Olanda.

Interesul pentru aceasta companie este tot mai mare. Interesul investitional este ridicat si astfel poti obtine oportunitatea de a cumpara actiuni fara comisioane, in doar cativa pasi simpli.

De ce ar trebui sa cumperi actiunile companiei ASML Holding (ASML)? Viziunea inovatoare i-a atras pe tot mai multi investitori, iar daca esti unul dintre ei, cu siguranta iti doresti sa te implici in acest domeniu. Atunci cand vorbim despre aceasta companie, simtim ca este una ce are la baza fundamente solide, precum Philips si ASM International.

Cum sa cumperi actiunile companiei ASML Holding (ASML) in doar 3 pasi simpli si fara comisioane?

Una dintre platformele cunoscute este eToro si noi o recomandam. De ce facem acest lucru? Pentru ca eToro are peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global, 300 de companii de la care poti cumpara actiuni si acces la peste 300 de clase de active diferite, inclusiv criptomonede, indici, valuta, ETF-uri si marfuri diverse. Poti sa cumperi actiuni de la unele dintre cele mai importante burse din lume, fara a plati comisioane sau a fi afectat de volumul tranzactiilor.

Iata cum poti sa cumperi actiunile acestei companii in doar 3 pasi simpli:

  1. Inregistreaza-te pe platforma eToro

Acceseaza platforma intr-un mod simplu si completeaza un formular clasic, acest proces dureaza foarte putin timp, trebuie doar sa introduci datele tale si contul tau este gata!

  1. Depune suma in cont

Odata ce contul tau este creat, poti incepe sa depui diverse sume de bani pentru a investi. Nu uita ca in Romania suma minima este de 100 USD, va trebuie sa ai aceasta suma in cont pentru a tranzactiona!

  1. Cumpara actiunile companiei ASML Holding (ASML)

Odata ce ai urmat acesti doi pasi, poti incepe sa cumperi actiunile acestei companii.

Avantajele de a tranzactiona pe eToro

Avantajele sunt nenumarate atunci cand incepi sa tranzactionezi pe platforma eToro. Devenind parte a comunitatii, vei putea sa inveti de la experti din domeniu si sa imbunatatesti constant strategiile de investitii. Daca esti la inceput, poti sa utilizezi un cont demo complet gratuit, cu 100.000 USD virtuali. Vei putea sa iti exersezi strategiile si sa le imbunatatesti.

In concluzie

Chiar daca esti la inceput, poti sa faci greseli, dar acestea te vor ajuta sa inveti si sa evoluezi in timp. Alege intotdeauna sa investesti in companii de top si sa utilizezi o platforma cunoscuta pentru tranzactionare, precum eToro. Vei invata numeroase lucruri despre acest domeniu si vei deveni un investitor dedicat.

Cu o strategie buna, poti sa cumperi actiuni de mai multe ori. Nu uita ca actiunile acestei companii pot avea fluctuatii, ceea ce este normal. Ca investitor, trebuie sa fii pregatit sa faci fata acestor fluctuatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *