Cum să îți faci programări la salonul de beauty – încearcă online, prin Stailer!

Nu știu alții cum sunt, dar unii dintre noi chiar nu suportă să aștepte. Ideea de a sta la coadă este învechită, mai ales că în zilele noastre avem soluții pentru aproape orice, doar să scutim din timpul consumat. În vremea comunismului stăteam la coadă de nevoie. Acum însă evităm acest mod de rezolvare a unor lucruri. Folosim online-ul pentru tot ce presupune programări sau cumpărături de servicii și produse.

În același mod putem rezolva și programările la saloanele de hair and beauty. Chiar dacă primul gând este că femeile sunt avide după astfel de servicii, bărbații sunt și ei într-o oarecare întrecere. Mai ales cei dichisiți, care au barbă de întreținut, care pun mare accent pe aspectul fizic, frecventează des saloanele de profil. Indiferent din ce categorie faceți parte, cu toții vă veți bucura să aflați despre un alt mod de a face programari la salon prin aplicatie. Se numește Stailer și merită descoperit!

Stailer, aplicația cu care găsești rapid un hairstylist sau cosmetician

Stailer este platforma și aplicația cu ajutorul căreia poți oricând să te programezi la saloanele de hair and beauty. În acest moment pe stailer.ro sunt înscrise saloanele de profil din 41 de orașe ale țării. Cu atât mai mult vei aprecia Stailer, descoperind toate detaliile:

  • Acces gratuit la lista de saloane

Cu siguranță că toată lumea a încercat varianta clasică, de a căuta un loc liber la salon. Adică să suni sau să cauți efectiv saloanele din cartierul tău. Asta înseamnă timp pierdut, energie pierdută și o planificare minuțioasă. Să nu uităm că a suna la salon este posibil oricând, însă de răspuns îți răspunde cineva de la recepție doar într-un anumit interval orar. Așadar, mai simplu și mai rapid este să înlocuiești vechea metodă cu cea online.

  • Căutări rapide

Prin Stailer nu doar că vei căuta oricând saloanele dorite, ci poți și seta oricând o programare. Fie că este seara târziu sau prima oră a dimineții, poate fi realizată programarea dorită. Nu este nevoie de sunat ulterior, pentru a confirma programarea, aceasta este imediat confirmată. Alte informatii suplimentare aici.

  • Programări la saloanele dorite

Suntem vânători de oferte și uneori și oportuniști. Dacă am ști că sunt șanse de a găsi un loc liber la salon nu am profita de asta? Sunt hairstyliști bine cotați care se pare că au agenda plină lună de lună și pentru o programare trebuie să aștepți mult și bine. Dacă mizezi pe căutări mai rapide, ai mai multe șanse să găsești locul liber pe scaunul acelui hairstylist. Vei face asta prin Stailer. Dacă apar situații și dorești reprogramare vei putea face asta la fel de simplu, tot online, din contul creat în platforma aceasta sau direct din aplicație.

Pentru toate aceste beneficii nu vei plăti nimic. Nu este necesar să îți faci vreun abonament, iar prețul serviciilor nu este modificat în vreun fel, nici influențat de faptul că ai ales metoda online. Află mai multe despre asta direct din pagina oficială stailer.ro.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *