Cum sa il faci sa se indragosteasca de tine dupa prima noapte?

Prima noapte de dragoste cu noul tau partener trebuie sa fie senzationala adica sa implice pasiune si  dorinta . Desi ati iesit de mai multe ori la anumite intalniri inca nu ati apucat sa ajungeti amandoi in acelasi pat sa aveti noaptea mult visata .

Intradevar este o noapte foarte speciala dar nu cruciala. Multe femei au o anumita temere cand vine vorba de prima noapte, pe cand barbatii nu au nicio grija. Femeile odata cu prima noapte viseaza deja prea departe .

Este importanat sa nu planuiesti de acasa ce trebuie sa faci si cum . In general planurile facute din timp se destrama . Este mai bine sa fii spontana ,barbatii adora mai mult asta.

Nu incepe din prima asigura-te ca poti sa ii oferi un preludiu ,joaca-te cu el . Nimic nu ii incita mai multi pe barbati decat micile jocuri. Nu il amagi prea mult , putin e de ajuns pentru ca totul sa fie mai condimentat.

Nu incerca sa gandesti mai mult decat trebuie adica negativ . De exemplu ca nu ii va placea , ca nu te va suna a doua zi . Nu trebuie sa privesti prima noapte ca pe ceva decisiv nu e chiar asa .

Daca iti face complimente nu ezita sa i le intorci . Este important sa va condimentati relatia in pat cu anumite vorbe dulci.

Un alt lucru extrem de important este sa nu uiti sa fii atragatoare. Poarta o lenjerie care stii ca il va da pe spate , un parfum foarte fin si lasa-ti parul despletit . Barbatii adora sa se joace prin parul femeilor .

Nu incepe anumite dicutii in timpul actului sexual . Barbatilor nu le place palavrageala multa . Doar daca este vorba despre anumitedorinte sexuale ,atunci da.

Incearca sa fii tu insuti , sa nu ai complexe si sa nu te prefaci si cu siguranta prima noapte a voastra va fi grozava.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *