Cum sa faci cautarea pe Google Search mai usoara

Foloseste-te de istoricul cautarilor

Daca ai cautat ceva mai de demult si vrei sa gasesti acel ceva, poti folosi mereu propria istorie a cautarilor. Asta necesita sa ai un cont Google, ceea ce ai automat daca folosesti Google Play Store de la Android, Gmail, Google+ sau orice alt serviciu Google. Odata ce ai asa ceva, poti merge pe http://google.com/history pentru a vedea toate cautarile tale prioritare. Asta este grozav pentru a gasi acele cautari pe care le-ai facut si inainte fara a mai fi nevoit sa le faci din nou.

Foloseste doua puncte pentru a cauta site-uri specifice

Cateodata vei vrea sa cauti ceva pe un singur site web. Poate vrei sa afli ceva informatii despre sportivul tau favorit, sau despre un articol specific pe un site favorit. Exista o posibilitate de a face acest lucru. Folosind o sintaxa ca cea din imaginea din articol(doua puncte) poti face o cautare doar pe site-ul web pe care l-ai specificat atunci cand ai dat cautare unui termen. Aceasta metoda este grozava pentru a gasi lucruri care se afla in diferite locuri fara a fi nevoit sa faci cautari peste tot dupa continutul respectiv.

Defineste un cuvant

Google Search poate fi dictionarul tau personal daca vrei acest lucru. In orice moment poti cere Google sa iti defineasca un cuvant si acesta iti va da intelesul acestuia pe loc. Asta este o modalitate grozava pentru a verifica pronuntia sau pentru a verifica daca folosesti un termen in mod corect. Este de asemenea grozav pentru jocuri ca Scrabble, Boggle, sau alte jocuri de cuvinte unde cineva poate folosi un cuvant care poate sau nu exista.

Cauta o gama de preturi pentru un produs

Daca folosesti doua puncte(..) intre doua preturi, poti cauta produse care se incadreaza in acel interval. Poti cauta un televizor al carui pret se afla intre $399 si $799. Nu iti va arata televizoare care sa coste mai putin de $399 sau mai mult de $799. Asta este o modalitate grozava pentru a gasi lucruri aflate in intervalul pretului dorit atunci cand faci o cautare dupa anumite produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *