Cum îţi poţi alege rochia perfectă

Tot mai multe femei îşi caută rochii care să le poată pune în evidenţă silueta. Totuşi, multe dintre ele  nu reuşesc să îşi găsească stilul personal, lucru care poate produce multe probleme. De aceea sunt aici! Azi te voi ajuta cu sfaturi mici, preţioase şi foarte avantajoase pentru tine. Indiferent de forma corpului, de kilograme sau de preferinţe, trebuie să ştii că există o rochie şi pentru tine!

Atunci când vine vorba de trend, lucrurile se pot schimba de la sezon la sezon, în funcţie de ultimele variante şi modele vestimentare dezvoltate de marile case de modă pe care le vei putea găsi atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional. Industria din România s-a mulat pe cerinţele pieţei şi a reuşit să aducă produse frumoase, elegante şi cu poftă de distracţie! După cum am spus în rândurile de mai sus, rochiile au fost şi vor fi un obiect căutat de un număr tot mai mare de femei. Diferitele materiale, texturi şi motive imprimate pe acestea reuşesc să aducă cât mai mulţi oameni aproape de stilul lor personal. Totuşi, decizia finală îţi va aparţine.

Rochia perfectă

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să îţi cercetezi linia trupului. Odată ce vei identifica care este forma lui, vei putea să îţi găseşti cu uşurinţă modelele de rochii dama potrivite şi pentru tine. Apoi, în funcţie de micile defecte pe care doreşti să le ascunzi, va fi necesar să alegi o anumită tipologie de rochie. Spre exemplu, femeile mai plinuţe tind să aleagă rochiile cu prindere în talie sau cu decolteu accentuat. Astfel, atenţia privitorului va fi atrasă către zona bustului, creându-se automat o alură mult mai subţire şi atractivă. Pe de altă parte, femeile slabe tind să aleagă rochii mulate, care pot să le pună în lumina talia de viespe sau picioarele lungi.

O altă caracteristică importantă care stă la baza alegerii unei rochii ţine de evenimentul la care trebuie să participi. Dacă vrei să fii elegantă, atunci te sfătuiesc să alegi modelele office sau casual şi să le asortezi cu o pereche de pantofi stiletto. Totuşi, dacă un eveniment important urmează să aibă loc în viaţa ta, trebuie să achiziţionezi o rochie de seară cu sau fără trenă (în funcţie de preferinţe). Acelaşi lucru se pretează şi când vine vorba de culori. Fie ele pământii sau vii, acestea îţi vor pune corpul în valoare şi vor reuşi să reflecte personalitatea ta. Totodată, croiul şi diversele aplicaţii care pot fi puse pe rochie variază de la model la model. În funcţie de aceste caracteristici îţi poţi alege varianta perfectă a unei piese vestimentare trainice.

Preţurile sunt destul de accesibile şi reuşesc să aducă satisfacţie oricărui buzunar. Îţi recomand să vânezi cât mai multe oferte şi promoţii şi să îţi completezi ţinutele cu rochiile momentului. Accesorizează-le cu bijuterii sau pantofi şi cu un machiaj plăcut şi eşti gata de atac. Acum poţi să mergi pe stradă cu încrederea unui model de top.