Cum am ajuns sa lucrez la Heylux

heyluxCand traiesti intr-un oras mai mare, precum Iasiul, de exemplu, competitia pentru locurile de munca este foarte acerba. Termini facultatea si iti dai seama ca poate profilul respectiv nu este cel mai potrivit pentru un trai decent in lumea contemporana – de cati filosofi are nevoie lumea, la urma urmei? Doar pentru ca iti place un obiect, nu inseamna ca trebuie sa-ti dedici toata viata lui, daca e sa gandim realist. Am facut acest lucru si m-am trezit ca faceam 22 de ani, terminam facultatea si nu aveam niciun plan pentru viitor; nicio speranta. Mi-am dat seama ca nu faceam mare lucru. Atunci am vazut un afis care, dupa cateva interviuri pentru un loc de munca care nu au mers prea bine, fiind demoralizata, mi-a atras atentia si de atunci nu mi-a parut rau: Heylux.

Treceam pe la Unirii, cand am vazut un afis care ma intreba (parca direct) daca doresc sa fiu o femeie independenta, care sa aiba proprii ei bani. Era insa un lucru care ma nelinistea: meseria era la salon de videochat. M-am intors acasa si am analizat situatia mai bine. Nu stiu cat de dispusa eram sa fac unele lucruri. Nevoia te invata, insa, asa ca m-am interesat, totusi, sa vad in ce consta mai exact aceasta meserie. Am ajuns la sediul salonului Heylux si m-a intampinat o tanara draguta cu care aveam sa stau de vorba. Toate preconceptiile mele despre videochat s-au spulberat atat de repede, incat nu-mi venea sa cred.

Evident, stiam ca trebuie sa ai peste 18 ani ca sa lucrezi aici, insa restul lucrurilor pe care le-am aflat despre salonul Heylux m-au surprins placut. In primul ranheyluxd, am fost placut surprinsa ca nu trebuie sa arati neaparat ca un fotomodel pentru a lucra aici. Sigur, este un bonus, atunci cand vorbesti cu un client, insa oamenii au tot felul de gusturi, asa ca sunt si cateva tipe mai plinute aici. Apoi, intr-o lume in care suntem obsedati de tinerete si la 27 de ani parca expiri, am aflat ca Heylux avea si angajate care aveau 35 de ani. Insa acestea erau doar lucruri de ordin social care mi-au placut.

Desigur, lucrul care m-a surprins cel mai mult se referea la cifra din salariu. Pe zi, poti sa castigi cel putin 500 de lei. Pe zi! Am incetat sa calculez mai departe cand mi-am dat seama ca in doar cinci zile pot face 5000 de lei cu un program de lucru obisnuit, adica opt ore pe zi. Heylux era un miraj sau realitate? Mai mult, iti faci singura programul si poti lucra in tura de dimineata, dupa amiaza sau noapte. Intr-un final, am avut curaj si am intrebat-o pe viitoarea mea colega despre lucrul care ma framanheyluxta cel mai mult: ce si cat trebuie sa fac. Din nou, nu-mi prea venea sa cred. Dupa cum priveste lumea videochat-ul, ma asteptam sa se intample ceva scandalos aici. Nimic mai departe de adevar. Nimeni nu-ti spune ce sa faci, totul e la latitudinea ta.

A trecut aproape un an de atunci si niciodata nu mi-a mers mai bine. Daca ai nevoie de un imbold financiar, cred ca acum stii unde sa apelezi.

9 thoughts on “Cum am ajuns sa lucrez la Heylux

  1. Nu trebuie sa arati neparat cine stie cum. iti poti pune silicoane cu banii de aici daca vrei. te machiezi si te aranjezi in fiec zi la munca. Super!

  2. cik iti pui silicoane. asa de multi bani ies din videochat, serios? pai daca e asa,. mai spune-ti despre asta.

  3. Da Eva, asa e. castigi cat vrei tu pe zi daca iti pui toata ambitia in asta. Eu lucrez aici si stiu ce zic.

  4. Totul tine de tn asa cu spune si articolu. Daca vrei sa intri in privat cu cn stie cn, intri, dak nu , nu

  5. heylux e pt mn ca nu stiu ce munca la birou pt altcineva. castig la fel de mult si inca mi-e mai bn

  6. si eu am fost la interviu la Heylux si am fost acceptata. e asa de fain la interviu. nici nu se compara cu alte interviuri

  7. Eu sunt interesata mai ales de partea cu timpu. e job full time sau part time? se poate lucra si dd acasa?

  8. de acasa daca vrei se poate, da nu ai aceleasi conditii clar si nu castigi la fel de mult. eu te sfatuiesc sa lucrezi de la studio direct

Comments are closed.