Cu ce te alegi daca lucrezi in afara tarii

In primul rand, ceea ce este mai important legat de munca in afara tarii, indiferent de domeniu, este faptul ca astfel vei capata o mare experienta de viata si de lucru cu strainii si in conditii diferite fata de cele din tara de origine.

Un job in strainatate iti dezvolta cunostintele de limba straina pe care le detii, iti construieste caracterul si iti defineste realitatea, te ajuta sa vezi lumea cu alti ochi si sa faci lumea sa vada tara ta natala cu alti ochi.

Chiar daca tu esti doar unul, si ei sunt mai multi, chiar daca acestia au multe conceptii negative si stereoripuri legate de felul in care sunt concetatenii tai, tu vei putea sa schimbi intr-o oarecare masura perceptia aceasta si sa le dovedesti ca nu toata lumea este la fel, dar mai ales ca fiecare merita respectat si admirat pentru persoana care este.

Sau, de asemenea, la randul tau ai pareri gresite si preconcepute legate de unele populatii si tari din aceasta lume. Prin intermediul unui schimb de experienta si a contactului direct cu populatia dintr-o anumita tara sau zona a unei tari straine, tu iti poti da seama de fapt cum sunt aceste persoane si poti inceta a le mai cataloga intr-un anumit fel.

Prin faptul ca muncesti intr-o tara straina, esti incurajat sa isi asumi noi riscuri si sa incepi o viata noua, de la zero. Eventual, daca te afli intr-o relatie cu cineva si daca acel cineva este dispus sa vina cu tine in afara tarii, ar fi grozav, insa daca nu esti nevoit sa infrunti viata si toate obstacolele unei noi experiente de unul singur.

Datorita cadului de munca dintr-o alta tara, diferita de a ta intrutorul, vei ajunge sa inveti foarte multe si sa socializezi mult mai bine si mai cu usurinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *